ПО ПОВРАТКУ ФУДБАЛЕРА ВОЈВОДИНЕ С ПРИПРЕМА НА КИПРУ, БАНДОВИЋ: МОМЦИ СУ ЗАСЛУЖИЛИ ЧЕСТИТКЕ

Пријатно време у Ларнаки и противници по мери у припремном периоду, све то било је на нивоу захтева тренера Војводине Божидара Бандовића и његових сарадника, а у очекивању наставка првенства и прве утакмице с екипом лучанске Младости, за десетак дана на “Карађорђу”.

У односу на план, једино је, због невремена, изостала контролна утакмица са Чукаричким, последњег дана боравка Новосађана на Кипру.

– Ништа нисмо изгубили, наш интензитет тренинга био је на нивоу претходних утакмица – коментарисао је Бандовић. –Играли смо између себе и могу да оценим да су момци деловали као да је реч о такмичарском мечу. Не видим шта бисмо боље постигли да смо играли ту утакмицу, осим што бисмо убележили контролни меч више. Физички је екипа одлично припремљена, момци заслужују све честитке, хиљаду одсто, тако да изразим своје задовољство њиховим учинком, што се тиче залагања, али и дисциплине. Кратак је период нашег упознавања био, много тога завршавали смо у ходу, али је резултат припрема за сваку похвалу. Наравно, то је тек почетак, резултати ће да покажу како смо радили и колико смо се подигли.

Вошина експедиција кући се вратила у четвртак пред поноћ. Јуче су фудбалери имали слободан дан, данас ће да тренирају у ФЦ „Вујадин Бошков“, а за сутра је с Кабелом планирана последња провера пред наставак сезоне.

– Имали смо слободан дан, заслужили су момци да се одморе – цени Бандовић. – После суботњег тренинга одлучићу, са својим стручним штабом, шта нам је чинити у сусрету с Кабелом. Имамо три опције како да реализујемо тај задатак. Вероватно нећемо почети саставом који ћемо да супротставимо Младости у наставку сезоне. У сваком случају, тај који не буде у протоколу, имаће захтеван тренинг, као да је о утакмици реч. Сада ћемо појединцима дати нешто већу минутажу, тек толико да проверимо још неке ситне недоумице. Видећемо…

Сутрашњи Вошин сусрет са Кабелом заказан је на терену у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику. Почетак утакмице која није отворена за јавност је у 15 часова.

Л. Б-з

Фото: ФК Војводина
 
 
ОБЈАВЉЕНО: 03. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!