ПОБЕДА ЦИЉ И ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ

ТСЦ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД РАДНИКОМ НА ДРУГОМ МЕСТУ, БОЉА САМО ЗВЕЗДА

ТСЦ је после победе против Радника (2:1) на другом месту. Узбудљив окршај са Сурдуличанима завршен је срећно за Бачкотополчане, у надокнади времена голман Вељко Илић одбранио је једанаестерац Милошу Спасићу. 

– Одиграли смо на високом нивоу, што је и резултирало са две лопте у мрежи противника. Била је тешка утакмица, али смо ипак показали карактер и квалитет. Стварали смо доста шанси, нажалост нисмо их искористили, али смо ипак освојили три бода – каже Лука Илић, нападач ТСЦ-а. 

Ђак Омладинске школе Црвене звезде стигао је у Бачку Тополу из Манчестер ситија. Енглески клуб позајмљивао га је Бреди, Твентеу и Трои:

– Срећан сам што сам изабрао ТСЦ, нисам погрешио. Прелепо сам прихваћен, осећам се као да сам дуго овде. Услови су фантастични.

Против Радника Лука Илић први пут имао је улогу стартера у тиму Жарка Лазетића.

 – Претходно сам два пута улазио с клупе. Осећао сам се одлично од првог минута на терену, уживао сам у игри, још више због победе.

Бачкотополчани у суботу гостују Војводини.

– Биће тежак покрајински дерби. Новосађани су веома квалитетна екипа, тражиће да се искупе за пораз од Партизана. Ако наставимо са добрим играма као у последња три кола верујем да ћемо се кући вратити са позитивним резултатом — истакао је Лука Илић.

С. Стојиљковић

ХИТ ПРВЕНСТВА: Играчи и стручни штаб ТСЦ-а после ремија са Звездом ФОТО: М. Рашић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 06. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!