ПОБЕДА ИНЂИЈЕ У ДУДОВОЈ ШУМИ

Фудбалери Инђије Toyo Тирес су имали веома успешну пробу на стадиону „Дудова шума“ у Суботици.

Фудбалери Инђије Toyo Тирес су били гости на таозваној генералној проби фудбалског суперлигаша Спартака у Суботици.

Суботичани су се одлучили за противника из прволигашког друштва у нади да би са победом на свом терену Градског стадиона у „Дудовој шуми“ расположенији ушли у пролећни део сезоне. Са друге стране Инђинчанима је у овом тренутку припрема добро дошао ривал који је у пуној физичкој спреми да се огледа докле су и сами стигли пре наставак своје сезоне.

Инђија TT боље отвара меч у Суботици. Играли су момци у зелено белим дресовима врло надахнуто. Претили су голману Вулићу, који је својевремено био први чувар одбране омладинског погона Инђинчана. Вулић је био тај који је чувао резултат свог тима у првом делу меча. Спартак је по себе лоше ушао у меч и тек две полуприлике су мало за суперлигаша.

Гост стиже до вођства тачно пред хокејашку измену у 60.минуту. Прво су домаћи играчи били у прилици за вођство, али је Славиша још једном показао да је расни стрелац и да је изашао из повреде коју је јесенас дуго вукао. Била је то акција у неколико потеза, лопта стиже до Радосављевића, који проналази стрелца, а који само лопту шаље ван домашаја голмана домаћина, 0: 1.

Други гол гост постиже у 89.минуту меча. Покушавао је Спартак да стигне до изједначења, али је и пуно грешио. Из једне такве грешке на средини терена је уследила акција госта. Ни ту домаћин не реагује најбоље, чак асистирају ка гостујућем играчу који из прве шутира. Голман кратко одбија, а Којић је на правом месту и лопта је у мрежи, 0:2.

Испред Инђинчана је нова провера већ у среду. Тада ће бити гости у СЦ Младост Панчево. Тамо их чека још један суперлигаш Железничар.

Спартак Ждребчева крв – Инђија 0:2 (0:0)

Суботица. Градски стадион. Судија: Чапо Суботица. Стрелци: Славиша Стојановић 60’, Којић 89’ – Инђија Toyo Тирес.

Спартак ЖК: Вулић, Станојев, Бабић, Мартиновић, Богићевић, Пријовић, Тодороски, Мудрински, Бијеловић, Томовић, Лукић.

Играли су још: Манојловић, Атуле, Френсис, Тошески, Мијић, Рошевић, Дунђерски, Коларић, Керкез, Крсмановић.

Тренер: Ненад Лалатовић

Инђија TT: Велимировић, Кукољ, Мијаиловић, Ђоковић, Врбић, Десанчић, Јањић, Маринчић, Ђорђевић, Радосављевић.

Играли су још: Тасић, Тешић, Митровић, Ччутовић, Вуковић, Марко Стојановић, Михајловић, Грбовић, Суботић, Гајиловић, Којић.

Тренер: Јован Голић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 04. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!