ПОБЕДА КАО ПРЕДИГРА ЗА ПОСЛЕДЊЕ КОЛО

Фудбалери Инђије Toyo Тирес и београдског Графичара су одиграли на Toyo Тирес Арени меч предпоследњег 36.кола Прве лиге Србије.

Био је то прави мали квалификациони сусрет за домаћина утакмице којем је само победа доносила наду да у последњем колу може до бараж места за попуну Супер лиге Србије. После две везане победе над екипама које су већ овериле пласман у елиту стигао је меч и са београдским Графичарем који је оверио треће место на табели и са те позиције ће и сам у бараж утакмице са суперлигашем.

Сама утакмица је била у домену већ отрцане фразе „права првентвена“. Гост је дошао да се надиграва без резултатског оптерећења, а самим тим је и најтежи ривал. Зелено бели су се дуго мучили да стигну до гола и стигли су у првом минуту надокнадног времена и то са беле тачке. Бившег играча домаћина, Алексу Јовановића погађа лопта у руку, а судија сходно новим правилима, која нису баш и најјаснија, показује на белу тачку и успут части са јавном опоменом играча гостију. Са беле тачке је сигуран Славиша Стојановић, 1: 0.

Релативно брз гол домаћина у 52.минуту и то опет из прекида. Овог пута је то био слободан ударац. Стефан Стевановић шутира практично кроз живи зид госта, а лопта улази у доњи део мреже немоћног Маринковића, 2: 0.

Десет минута касније и било је 3: 0. Акција домаћина по левој страни напада, лопта убачена кроз голманов простор, на њу натрчава Давид Петровић и на свој очај је шаље у сопствену мрежу, 3: 0.

До краја гост покушава да стигне до утешног гола, а најближи је био у 75.минуту меча. Био је то казнени ударац који је скривио капитен домаћина, али је Чупић одбранио шут Ибанеза.

Инђија Toyo Тирес – Графичар 3: 0 (1: 0)

Инђија. Toyo Тирес Арена, гледалаца око 500. Судија: Иван Стаменковић, помоћници: Милош Тошић и Предраг Рађен. Четврти судија: Мирослав Миленковић. Делегат: Милан Лојаница. Стрелци: Славиша Стојановић 45’ (пенал), Стефан Стевановић 52’, Давид Петровић 62’ (аутогол) – Инђија Toyo Тирес. Жути картони: Стефан Стевановић 62’ – Инђија Toyo Тирес, Алекса Јовановић 45’, Алексеј Вукичевић 58’, Огњен Димитрић 70’, Павле Ивеља 79’ – Графичар.

Инђија Toyo Тирес: Чупић, Десанчић (К), Јањић (Марко Стојановић 64’), Мијаиловић, Недељковић (Гајиловић 64’), Радосављевић (Ђоковић 64’), Рађен, Стевановић, Славиша Стојановић (Станојевић 77’), Вуковић, Ђуричковић (Ракић 70’).
Тренер: Јован Голић

Графичар: Маринковић, Бајић (Ћурић 53’), Бубањ (Ивеља 64’), Јовановић, Крсмановић (Димитрић 53’), Недељковић, Петровић, Стајић (Ибанез 71’), Стојчев (Мијатовић 64’), Васиљевић, Вукичевић.
Тренер: Марко Неђић

Извор: http://www.sportin.biz

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!