ПОБЕДА НА ПРЕМИЈЕРИ

ХАЈДУК 1912 СПРЕМАН ЗА ДУЕЛ СА БОРЦЕМ (ШАЈКАШ) 

И за фудбалера Хајдука 1912, Саше Стојадиновића (на слици), шефа стручног штаба, и његових сарадника Ачанског и Калинића, као и Дениса Малешевића, директора клуба, мукотрпни је тренажни процес и сада се очекује убирање плодова. На неколико утакмица Куљани нису осетили горчину пораза, а прелазни рок био је буран и успешан. Стигли су: Вељко Пајовић, Љубислав Биочанин, Марко Маринковић, Василије Новаковић, Предраг Михајловић, Лука Стевановић, Александар Димитрић, Душан Димитријевић, Михајло Микан и Бранислав Пјошта. 

– Задовљан сам са ових шест недеља рада – каже Стојадиновић.- Мало смо имали проблема са повредама и болестима, што нас је пореметило, али генерално смо испунили план и програм. Тежићемо да играмо у истом темпу и ритму свих 90 минута и да идемо постепено. Екипа је играла два система, на оба је реаговала добро, уз тактичку дисциплину. Имамо сјајну групу, радну, вредну и мислим да то мора да се награди.

Искусни стручњак много очекује и од навијача.

– Свима нам је један од циљева да публика препозна квалитет и да би се вратила на лепи стадион морамо први да направимо искорак. Немамо неки велики састав, али имамо много играча које можемо да користимо. Просек нам је 21 година и три месеца, уз неколицину искуснијих који суза сада сјајан пример и могу да будем задовољан.

Први ривал је Борац из Шајкаша, а јесењи дуел завршен је без победника.

– Немам много информација о Борцу, а припремне утакмице нешто су другачије од борби за бодове. Настојаћемо да будемо на нивоу и квалитетији, надам се да ће то бити довољно за победу – каже Саша Стојадиновић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!