ПОБЕДА ОЏАЧАНА ЗА 21 МИНУТ

Текстилац – Земун 3:1 (3:0)

Оџаци – Градски стадион. Гледалаца: 150. Судија: Марко Делибашић (Врбас). Стрелци: Јочић у 3, Коџић у 13, Давидовић у 21. за Текстилац, Алекс у 90. за Земун.

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Луковић, Илић, Марјановић, Средојевић, Јочић, Дашић, Давидовић, Принц, Шавија, Коџић. Играли су још: Дринчић, Станковић, Димковић, Стевановић, Цуцин, Трипковић, Васић, Ђурић, Сердар, Клифорд, Зекић, Стојановић.

ЗЕМУН: Борјан, Парађанин, Никола Божић, Радовић, Ђорђе Јовановић, Петровић, Вукићевић, Ђорђевић, Светличић, Зорица, Ковачевић. Играли су још: Ганић, Калат, Никола Јовановић, Адамовић, Бебек, Алекс, Младеновић, Александро, Матеја Божић, Табаковић, Миладиновић, Бацановић, Трајковски.

Оџачани су наставили са одигравањем контролних утакмица, а после три узастопна гостовања, на стадиону у Оџацима дочекали су Земунце, повратнике у прволигашку конкуренцију.

Већ у трећем минуту домаћини су повели, Бранимир Јочић, после центаршута у казнени простор, највише је скочио и ударцем главом сместио лопту у мрежу. Убрзо је Коџић, са десет метара погодио пречку. Гости су играли отворено, у 11. минуту били су у прилици да изједначе, али Зорица је у паду слабо захватио лопту и Браћу није било тешко да је ухвати. Оџачани су удвостручили предност у 13. минуту после добре акције по десној страни, Коџић је утрчао у казнени простор и није му било тешко да савлада Борјана. Земунци су два пута покушали да стигнудо гола, али нису успели. Најближије био Ђорђевић у 15. минуту, али са двадесетак метара послао је лопту поред стативе.

Три минута касније, Вукићевић је са исте раздаљине уздрмао пречку, а расположени Иван Давидовић је добро прихватио лопту испред шеснаестерца Земунаца, ослободио се чувара и лако погодио мрежу. До краја првог дела било је још неколико покушаја Оџачана али без промене резултата.

Тренери Бранко Мирјачић и Дејан Николић пружили су прилику свим играчима. Гости су настојали да стигну до гола, неколико пута озбиљно су припретили, али од промене резултата није било ништа. После контранапада Милош Зекић претрчао је 50 метара, изашао испред голмана, али Ганић је ногом избио лопту у корнер. Кад се судија спремао да означи крај, на додавање Бебека, Алекс је постигао почасни гол.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!