ПОБЕДА ПРОТИВ ПАЛАНЧАНА СТИМУЛАНС ПРЕД ГОСТОВАЊЕ У АПАТИНУ

Успех лечи све ране. То се примети у табору Војводине из Бачког Градишта. Једна убедљива победа и ствари се враћају у нормалу. После четири пораза у првих пет колаи смене тренера Светозара Совиља, уследило је ангажовање Горана Лаличића. „Шок терапија“ је уродила плодом, јер су Крила Крајине испраћени у Бачку Паланку са 5:1. Атмосфера је враћена унутар екипе, а да ли ће се задржати умногоме зависи од исхода гостовања у Апатину, где их дочекују „младосташи“, којима ове сезоне „не цветају руже“. У сваком случају, убедљива победа против Паланчана је додатни стимуланс пред гостовање у Апатину.

– Знамо у каквој су ситуацији Апатинци, јер смо до прошле недеље у истој били и ми. Али, и нама су бодови потребни. Очекујем праву првенствену утакмицу. На жалост, због повреде не можемо да рачунамо на искусног Тешановића, као и Рондовића, који се тек укључио у рад после повреде. Остали су на располагању тренеру Лаличићу, сазнали смо од првог оперативца Градиштанаца Радомира Раковића.

Суђење је поверено Петру Дражићу из Бачке Паланке, помоћници су Милован Јањић из Новог Сада и Петар Станић из Врбаса. Утакмица се игра од 15,30 сати.

Добро се радило на тренингу, сад се чека игра на утакмици – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!