ПОБЕДА ВРБАШАНА ЗА ВРХ ТАБЕЛЕ

За гледање изванредна утакмица. Виђено је седам голова, који су се ређели као на траци. Гости су рано повели, домаћи стигли и тако је били три пута, али за четврто вођство Врбашана није било времена да Градиштанци стигну. Можда да су искористили коју шансу у међувреману, који је било на обе стране.

Новом победом Врбашани су искористили кикс Слоге и испели се на врх табеле, а Градиштанцима остаје за утеху да нису надиграни од лидера, а цех су платили сопственим грешкаа у фази одбране. Уосталом број примљених голова (26) довољно казује где шкрипи у редовима Воше, а то се одражава на број бодова и положај на табели.

– Понављају нам се грешке у фази одбране, примамо јефтино голове и то је разлог што немамо неколико бодова више, који би нас избацили пар степеница више на табели. Радује ме што над нови лдер није надиграо, што смо се три пута резултатски враћали, али на крају смо морали да честитамо ривалу на победи, признаје тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

И док су многи очекивали да ће од Братислава Јелића претити највећа опасност, јер као доскорашњи играч Војводине зна мане дојучерашњих саиграча, све је изненадио Митар Мићуновић са три постигнута гола и заслужује епитет играча утакмице.

Ове недеје ће Воша имати такмичарски ритам недеља – среда – недеља, јер ће се у среду укључити у куп ФСС натериторији ПФС Суботица и гостују Солунцу у Карађорђеву.

Војводина – ОФК Врбас 3:4 (1:1)

Бачко Градиште: Игралиште у СРЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“. Гледалаца: 200. Судија: Бојан Царић (Сомбор). Стрелци: Илић у 19, Јовић у 66,Лојовић у 86 заВојводину, а Мићуновић у 3,48. и 88, Васићу 76. за ОФК Врбас. Шути картони: Јанковић, Дабижљевић, Бркић (Војвосина), Миличковић, Вујошевић, Мићуновић, Калуђеровић.

Војводина: Шмит, Илић, Марковић, Радосављевић (од 54. Јовић), Бркић, Сабижљевић, Дражић (ос 71 Лојовић), Пеленгић, Божичић (од 83. Новаковић), Јанковић, Селић (од 46. Кораћ).

ОФК Врбас: Дамјановић, Миличковић, Савовић, Јовановић, Вујошевић, Јелић, Васић, Тепавчевић (од 46. Калуђеровић), Мићуновић (од 90.Бајић), Краиновић, Шћепановић.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 31. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!