ПОБЕДИЋЕМО У ПЛЕЈ-ОФУ!

ГОРАН ДРАГОЉИЋ, ТРЕНЕР ИНЂИЈЕ, ПОСЛЕ ПОРАЗА У ПАНЧЕВУ ИМА ЈАСНУ ПОРУКУ

Инђија је у дуелу са Железничаром поражена на терену у Панчеву. Меч је протекао у сјајној атмосфери, а актери дербија кола заслужили су похвале за одиграну представу.
Водила се жестока борба у свим сегментима игре, а на крају је плен припао тиму који је био конкретнији у завршници.
Зелени из сремске равнице самоуверено су стали на црту противнику који гази без пардона, али упркос доброј игри нису успели да освоје ни бод.
– Железничар је заслужено победио, све је било сјајно, од организације, преко суђења, до игре – истакао је Горан Драгољић, шеф стручног штаба. – Момцима немам шта да замерим, добро су играли, борили се, верујем да су сви уживали у мечу који је оправдао епитет дербија.
Инђијци су се уверили колико је неугодан осећај када стигне казна после прокоцканих прилика.
– Играли смо добро, а у првом делу пропустили смо неколико добрих шанси. Видело се да нам недостаје Славиша Стојановић, први стрелац лиге, без њега смо знатно ослабљени. Железничар је до гола одлуке стигао после контранапада, после наше прокоцкане прилике.
Инђија се жестоко бори за место у друштву најбољих.
– У првих 45 минута били смо тактички перфектни, али у наставку, у физичком смислу, нисмо успели да испратимо ритам утакмице. Нисмо имали ни јаку клупу да одговоримо на дешавања на терену, па је домаћин то искористио.
Зелени у два дербија, од ИМТ-а и Железничира, поражени минималним резултатом, а на реду је, чини се, лаган посао, јер стиже фењераш, Златибор.
– Утакмице са ИМТ-ом и Панчевцима биле нам најлакше у сезони, јер нисмо имали шта да изгубимо, а следе најопасније. У дуелу са Златибором морамо да будемо максимално опрезни. Гости ће да се фокусирају на одбрану, да однесу макар бод а за нас су такви мечеви најтежи, јер волимо да играмо са тимовима који гарје нападачки стил.                                                     Драгољић се на крају још једном осврнуо на дуел у Панчеву, уз јасну поруку:
– Видимо се у плеј-офу, тада ћемо да победимо!

Ј. Радисављевић

БЕЗ СТОЈАНОВИЋА ЈОШ ДВА КОЛА

На свакој утакмици приметно је колико Инђији недостаје Славиша Стојановић. Искусни нападач је ван
строја због повреде и, како ствари стоје, стручни штаб на њега неће моћи да рачуна још два кола.
– Против Златибора сигурно неће играти, није реално очекивати да буде у саставу ни са Новим Садом, па се надам да ће се за
Трајал наћи у протоколу. Инђија са њим и без њега није иста – истакао је Драгољић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!