ПОЧЕЛА ЕДУКАЦИЈА КАНДИДАТА ЗА UEFA YOUTH B ЛИЦЕНЦУ

Едукација кандидата за UEFA Youth B лиценцу почела је 15. априла 2024. године (понедељак) у 10,00 часова на  Факултету спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду (Ловћенска 16, главни улаз).

Пристутнима се обратио генерални секретар Фуддбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић који је изразио задовољство због могућности стицања звања фудбалског тренера са „UEFA youth B“ лиценцом и у Новом Саду, кроз едукацију коју организује ФСВ у сарадњи са ЦЕФТ ФСС, а по стандардима УЕФА. Нагласио је и значај примене модерних видео технологија у наставном процесу и пожелео кандидатима успех у учењу и усавршавању.

Практични део наставе се одвија се на теренима Фудбалског центра Вујадин Бошков у Ветернику и Центар за едукацију фудбалских тренера дугује велику захвалност Фудбалском клубу Војводина за сараднју у спровођењу програма.

Лидер едукатор Недељко Бабић и асистент едукатор Владимир Попић са кандидатима су успешно реализовали први модул. За административни и логистички део без којег цео процес не би био могућ задужена је Бојана Бубало, организатор едукације.

У склопу едукације кандидати су присуствовали „22. меморијалном турниру Пера Јоцић“ који је одржан 16. и 17. априла на теренима ФЦ Вујадин Бошков и на стадиону ФК Индекс (Ђачко игралиште) где су испуњавали постављене задатке у оквиру едукације и вршили анализу игре екипа.

Списак кандидата учесника едукације:

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 19. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!