ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ОФК ВРШАЦ ПРЕД ПОЧЕТАК ТАКМИЧЕЊА У ПРВОЈ ЛИГИ

ПОСЛЕ ДВАДЕСЕТАК ДАНА ОДМОРА СВИ СУ У ТАБОРУ ОФК ВРШЦА СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛИ ОКУПЉАЊЕ. СА ПОСЕБНИМ ЕМОЦИЈАМА ЗАПОЧЕЛИ СУ ПРИПРЕМЕ ЗА ИСТОРИЈСКУ СЕЗОНУ ВРШАЧКОГ ФУДБАЛА. ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА НЕНАД МИЈАИЛОВИЋ НА ПРВОЈ ПРОЗИВЦИ ИМАО ЈЕ 25 ИГРАЧА.

„Изузетно емотиван тренутак за мене. По први пут у каријери као шеф стручног штаба, у свом родном граду, са момцима који су донели велику радост овдашњој фудбалској јавности, почињем припреме за дебитанстку прволигашку сезону. У фудбалу без емоција није могуће радити без обзира који је ранг у питању. Осећа се позитивна атмосфера у тиму и граду, то нас обавезује да што спремнији, одлучнији и паметнији дочекамо такмичење. Људи који руководе у клубу, чланови стручног штаба, људи који раде у клубу, селектирани су као и играчи, да сви заједно раде само са једним циљем, да се покажемо у што бољем светлу. Надамо се да ће нам такав однос омогућити да будемо конкурентни и да у друштву прволигаша останемо и следеће године“, рекао је Мијаиловић.

Највећи део припрема, од 23. јуна до 16. јула, ОФК Вршац обавиће на главном и помоћном терену Градског стадиона у Вршцу и свим спортским објектима који су на располагању. Почев од врхунских капацитета Центра Миленијум па све до Великог парка. За то време одиграће се припремни мечеви са Инђијом у Старој Пазови (2. јула), Радничким из Новог Београда (6. јула), Железничаром из Панчева у Вршцу (9. јула) и Смедеревом, такође на стадиону под кулом (13. јула).

Од 16. до 21. јула екипа ће боравити у Тузли на мини припремама где ће за ривале имати прволигаша БиХ Звијезду из Градачца (17. јула) и премијерлигаша Слободу из Тузле (20. јула).

„Што се играчког кадра тиче добар део играча који су изнели терет освајања титуле шампиона Српске лиге Војводина остао је у клубу. Неки си отишли, неки завршили каријеру, неколико играча је на проби и покушаће да се изборе за уговор.

Петорица новајлија задужила су опрему, очекујемо да нам се придружи још пет нових играча. У сваком случају списак фудбалера за предстојећу сезону биће познат у наредних седам дана. Прелазни рок је дуг, пратићемо ситуацију на тржишту и уколико се укаже повољна прилика покушаћемо да квалитетно одреагујемо у правом моменту“, рекао је Мијаиловић.

Извор: http://evrsac.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!