ПОЧЕТАК ПРИПРЕМА ЕРДЕВИЧАНА

Субота, 21. јануар, био је први радни дан за Слогу из Ердевика. Велик одзив играча и одређене промене у играчком кадру су се подразумевале како би амбиције и циљеви, које су сами себи високо поставили, били достижни.

Бирани су млади играчи жељни доказивања који би својим квалитетима могли да унапреде игру Ердевичана. Први су клубу приступили голман Марко Николић и Владимир Јовановић из шидског Радничког. Затим је из Дунава дошао бонус Лука Ђорђиевски а пред почетак припрема ердевичанима су се прикључили и Никола Зељковић из Бачког Јарка као и Огњен Чубрило из Руског Села. Доласци нових играча неминовно су довели и до одлазака из Слоге чији дрес на пролеће неће носити Михајло Макивић, Срђан Дробац, Марко Стојчић, Немања Стојшић и Јован Трнић.

Планом припрема предвиђен је и одлазак у Крупањ почетком фебруара где ће ердевичани одиграти и две контролне утакмице (са Рађевцом и Осечином). До одласка на припреме у Крупањ одмериће снаге са Бачком из Бачке Паланке (28.01) и Доњим Сремом (05.02.), а по повратку из Крупња ривали ће бити Словен из Руме, Цемент и Граничар из Кузмина.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 24. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!