ПОДУНАВАЦ (БЕЛЕГИШ) ИСПУСТИО ВОЂСТВО У ЕЛЕМИРУ

Сремци умало да се из Баната врате високо уздигнутих руку, белегишки Подунавац имао је вођство у Елемиру од шестог минута и играча више у другом делу али на крају није било победника (1:1).

– Наишли смо на доброг противника, задовољан сам резултатом, мада смо били ближи победи, имали смо три зрелије шансе од ривала,   Илић и Челар при нашм вођству, а Крижан после изједначења.

Пореметило нас је у великој мери што се повредио капитен Спасић, поготово у фази организације игре. Наше утакмице су интензивне и захтевне, а није нескромно рећи да смо два бода у минусу после овог меча. Предстоји нам дуел са Словеном на нашем терену, биће борбе, а обострано боље играмо у гостима. Словен има две победе и два пораза код куће, али брине ме гомила картона. Ривал је такође добар, предвођен тренером Зораном Васиљевићем и ветераном у нападу, Браном Илићем – каже Драган Стевановић, тренер Подунавца.

Младен Мишовић је и у Елемиру показао да је, можда, и главни адут тима из Белегиша, нарочито када се гледа дефанзивна линија. Испратио је центаршут капитена Спасића и добро скочио, за гол и радост Сремаца.

– Нисам задовољан јер смо изгубили два бода, имали смо победу у џепу, а Челар и Крижан морали су да погоде мрежу. Друго полувреме нисмо одиграли како је требало, да је у игри остао Спасић све би било лакше и лепше. Жалимо за Челаревим промашејем у 47. минуту, глатко бисмо привели крају утакмицу да смо повели 2:0. Румљани имају добру екипу, а играћемо без искључених Максимовића и Радојчића, имам парне картоне, а под знаком питања је Спасић – рекао је Младен Миљковић, стрелац првенца у Подунавцу, новајлија из Бродарца.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 20. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!