ПОДУНАВАЦ – БОРАЦ (Ш) 0:0

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

ПОДУНАВАЦ – БОРАЦ (Ш) 0:0

Белегиш – Гледалаца: 200. Судија: Душан Белић (Зрењанин) 6,5. Жути картони: Илић, Милојевић, Милекић, Тодоровић, помоћни тренер Живковић (Подунавац), Гргић, Парошки, Пановић, Ромић, Кованушић, Бурсаћ (Борац). Црвени картони: Спасић у 44, Живковић у 90. минуту (Подунавац).

ПОДУНАВАЦ: Мигровић 7, Радошевић 7,5, Радојчић 7,5, Милекић 7,5, Деспенић 6,5 (од 46. Максимовић 7), Тејић 6,5 (од 73. Ранђић -), Спасић 5, Илић 6 (од 46. Тодоровић 7), Милојевић 7,5 (од 61. Дивац 7), Миљковић 7,5, Челар 6,5 (од 61. Крижан 6).

БОРАЦ (Ш): Петровић 7, Парошки 7 (од 65. Кованушић 6,5), Топић 7,5, Бурсаћ 7, Гргић 7, Ромић 7,5, Пјошта 6,5 (од 60. Вучићевић 6,5), Девушић 6,5 (од 86. Летић -), Бугарин 6,5 (од 60. Пановић 6,5), Радиновић 7 (од 46. Аћимовић 7), Максимовић 7.

Играч утакмще: Миљковић

Плави су могли до предности у првих пет минута, Милојевић је упослио Челара, а бек Парошки послао лопту у корнер, затим је Миљковићу побегла лопта осам метара од гола Петровића. Гости су тражили пенал у петом сматрали су да је лопта Илића у руку, слична ситуација је убрзо виђена и на другој страни терена. После дуела Милојевића и Парошког, оба пута Белић није показао на белу тачку. Штопер домаћина Миљковић пратио је Пјошту, шутирао је нападач Борца, а Митровић ухватио лопту. Голман домаћина одбио је „бомбу” из слободног ударца са 28 метара, лопта је ишла под пречку после шуга Радиновића, ветар је био савезник Шајкашана. Очекивао се шут Челара са седам метара али центарфор Подунавца хтео да упосли запаженог Милојевића. Митровић је одбио слободан ударац капитена гостију Гргића, непрецизно је шутирао Деспенић, узалуд је Милојевић тражио и није добио лопту на левом крилу. Одлучујући моменат у коначном исходу десио се у 44. минуту, избиле су чарке близу центра, прекид је трајао три минута, капитен Подунавца Спасић у гужви је главом ударио противничког играча и морао је у свлачионицу. Тим Драгана Стевановића играо је три минут са деветорицом, тад се указивала помоћ Тејићу, који је због повреде руке морао из игре а касније и у болницу на снимање. Са завојем на носу играо је резервиста, нападач Пановић, погодио је стативу у 84. минуту после лопте упућене из корнера.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!