ПОДУНАВАЦ – СЛОВЕН 0:1 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

ПОДУНАВАЦ – СЛОВЕН 0:1 (0:0)

Белегиш – СЦ „Ђорђе Радиновић Џокеј”. Гледалаца: 200. Судија: Никола Шћепановић (Крушчић) 5. Стрелац: Брана Илић (пенал) у 77. минуту. Жути картони: Спасић, Челар, Ранђић на клупи, Миликић, Милосављевић, тренер Драган Стевановић (Подунавац). Лукешевић, Батало, Радовић, Шегавац, тренер Зоран Васиљевић (ГФК Словен).

ПОДУНАВАЦ: Митровић 7,5, Радошевић 7,5, Торбица 6,5 (од 83. Милосављевић -), Миликић 7, Деспенић 7 (од 57. Тејић 6,5), Дивац 7, Крижан 6,5 (од 67. Пелар -), Спасић 6,5, Ранђић 6,5 (од 57. Тодоровић 6,5), Илић 7 Милојевић 6,5 (од 83. Петковић -).

ГФК СЛОВЕН Шегавац 7, Симић 7, Радовић 7, Лукешевић 7 (од 46. Савиновић 7), Илић 7,5 (од 90. Максимовић -), Батало 7,5, Радишић 7,5, Маринковић 6,5 (од 46. Јандрић 7), Перошевић 6,5 (од 90. Великић -), Куљанин 7,5 (од 82. Алексић -), Игњић 7.

Играч утакмице: Куљанин

Румљани су однели бодове из сремског дербија, али победа је остала у сенци лошег суђења Николе Шћепановића, Душана Лукића и Страхиње Ковача. Радовић је реаговао и отклонио опасност у шеснаестерцу испред Дивца, а није успео ни Куљанин, лопта је завршила поред стативе. Слаб шут послао је Деспенић, није видео Дивца на левој страни, убрзо је и Крижан траљаво реаговао. Митровић је одбранио шут Куљанина са 22 метра, одбитак је после две секунде Брана Илић у 25. минуту шугем искоса послао до пречке. Јак пас послао је Куљанин према Брани Илићу, али и Митровић је био будан. Дуел Филипа Илића и Александра Радишића за судију Шћепановића није био пенал, утисак је да је погрешио, могао је да покаже на белу тачку кад се штопер домаћина нашао на трави. Крижан је још једном био непрецизан, тукао је из полукруга шеснаестерца и загрејао дланове Шегавца, а да је направио три корака можда би погодио мрежу. Румљани су тражили пенал у 74. минуту, после дуела Торбице и Куљанина, а гол одлуке пао је после три минута. Ударац Бране Илића одбио је Митровић, после дуела са Торбицом, Игњић се нашао на трави, а Шћепановић је показао на пенал. Узалуд су притварали играчи домаћи на а ветеран Илић био је прецизан са беле тачке. Шћепановић је у 85. минуту оштетио Белегишане, тражили су прекршај и пенал над Тодоровићем, после тридесетак секунди на терен је убачена флашица са водом коју је арбитар из Крушчића однео делегату Вуксановићу. Прекид је извео Спасић и пронашао штопера Илића који је ударцем главом био стрелац, али Душан Лукић подигао је заставицу и није признао погодак.

Д. Јовановић

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!