STRAHINJA KRSTEVSKI KREIRAO REZULTAT U NOVIM BANOVCIMA 

Retko se dešava, a desilo se u Novim Banovcima: Strahinja Krstevski, napadač gostujućeg Borca, pogodio je mrežu dva puta, jednom za vođstvo svoje ekipe, drugi put za izjednačenje.

Omladinac je upisao drugi remi posle kojeg je ostao bez Andrije Poljaka, šefa struke, a Šajkašani su, bez poraza, na drugoj poziciji.

 – Mogli smo više od remija, rezultat je iznad igre, ali ne vredi da se vraćamo. Imali smo mogućnosti da se više nametnemo, možda su i vremenski uslovi i sparina doprineli da rivali ne pruže više. Idemo dalje, u svlačionici smo ukazali na greške i nadam se da ih neće biti u narednim mečevima – istakao je Nebojša Filipović, trener Borca.

Mladi stručnjak priprema ekipu da bi osvojila bodove u duelu sa Jedinstvom.

 – Bod je iza nas, ima iskusniji sastav, ali nemamo respekta i zanima nas samo naša igra. Možemo sa svima i pobeda je uvek cilj.

Tokom prelaznog roka, čelnici Borca fokusirali su se na angažovanje iskusnog napadača, a laknulo je kad je Strahinja Krstevski dao pristanak. U duelu sa Omladincem našao se u neobičnoj situaciji, u 16. minutu doneo je prednost Šajkašanima, u 77. postigao je autogol – 1:1. 

– Dešava se – kaže iskusni napadač, sa stažom u Crvenoj zvezdi, Vojvodini, Proleteru i RFK Grafičaru. – Nikola Božić prošao je po boku, dobro centrirao i sa 16 metara naciljao sam ugao. Imali smo vođstvo i mislio sam da ćemo do trećeg trijumfa.

Nastavak priče odnosi se na drugo poluvreme.

 – Bio sam ispred našeg gola, usledio je centaršut na koji je krenuo i golman Petrović. Lopta me udarila u glavu, prevarila i njega i ostale i završila za 1:1. U nastavku sam dobio povratnu loptu i šutirao u ugao, ali golman je uspeo da odbrani. Igrao sam ovde pre šest godina i uvek su čelnici Borca bili korektni. Atmosfera je odlična, kad su pozvali da pomognem, nisam se dvoumio, uveren sam u dobre rezultate – istakao je Strahinja Krstevski (sa slike), napadač Šajkašana.

B. Cv.

Izvor: http://www.zurnal.rs