ПОЈАЧАЊА НА СЦЕНИ

ДАНАС ПРВА ПРОВЕРА РАДНИЧКОГ (ЗРЕЊАНИН), РИВАЛ БЕГЕЈ ИЗ ЖИТИШТА

Фудбалери Радничког касније су у односу на друге српсколигашке екипе почели припреме. Тренер Предраг Кандић на располагању има 20 фудбалера а за данас заказана је прва провера са Бегејом из Житишта, чланом војвођанског „Истока”.
После дужег времена, тројица рођених Зрењанинаца поново ће бити у једној од екипа са Бегеја. Љубомир Стевановић и Марко Мастило вратили су се из ОФК Кикинде, а Зоран Шемић из богошког Омладинац ФАМ-а. И голман Немања Радовић, који је паузирао годину дана због пословних обавеза, вратио се у погон.
– Имамо неколицину играча на проби, понуђен нам је за све линије у тиму млађи потенцијал и ово ће за њих да буде сјајна провера колико тренутно могу и шта можемо да очекујемо. Радимо напорно два пута дневно, и успели смо да надокнадимо каснији почетак припремног периода. Биће довољно мечева да се уиграмо и спремни дочекамо почетак трке – каже Предраг Кандић који hћe шесту сезону у низу бити на клупи зрењанинског српсколигаша.
Прелазни рок на Бегеју још није завршен. Чигоја, Павлов, Ћушић и Дучић променили су средину и каријеру ће да наставе у другим клубовима.
– Момци добро раде, атмосфера је на високом нивоу и очекујем да овако уђу и у првенство – каже Душан Танасић, директор Радничког.- Неће нам бити лако, али са прелазним роком нисмо завршили, конкуренција у погону биће на вишем нивоу.

Фото: Раднички Зрењанин

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!