ПОЈАЧАЊА ЗА СУПЕР ЛИГУ

Фудбалери Железничара биће на одмору до 20. јуна, када ће Игор Савић шеф стручног штаба, извршити прозивку и дати знак за почетак припрема за нову сезону. Зоран Наунковић, први човек клуба, вредно ради на појачањима, да би дизелка у трећoj прволигашкој трци стигла до Супер лиге Србије.
Прелазни рок је у току и Панчевцима су приступила двојица новајлија. Из ОФК Жаркова стигао је нападач Страхиња Јовановић (23), а играо је за Партизан, Телеоптик, Пролетер (Нови Сад) и Спартак, Никола Лаиновић (20) био је члан Будућности (Добановци), игра игра на месту бочног везног, а прошао је комплетну школу Вождовца. Игор Савић задовољан је дола ском првих новајлија:
– Желео сам ову двојицу фудбалера у дресу Железничара и руководство је одмах реаговало. Никола и Страхиња имају велики фудбалски потенцијал и играју на позицијама које су нам потребне, да бисмо лакше стигли до циља и Супер лиге. На њима је да се докажу и оправдају наша очекивања, верујем да ће успети.
Панчевци настављају да раде на јачању клуба, да би до старта припрема имали јаснију ситуацију на кога могу да рачунају у изазовној трци за пласман у виши ранг.
У току су преговори са још неколицином играча, па је за сада још рано да се говори о именима.
Страхиња Јовановић носио је дресове неколико суперлигашких екипа и играње у одабраном друштву није му страно:
– Железничар има велике амбиције и настојаћу да се добрим играма одужим за поверење. Желим да помогнем клубу да заједнички направимо искорак ка великој сцени.
Никола Лаиновић игра на бочним позицијама у везном реду, прошао је школу Вождовца и потписао сениорски уговор, а последњих 12 месеци био је члан Будућности.
– Драго ми је да сам постао део клуба из Панчева и што могу да учествујем у пројекту званом Супер лига. Задатак је да на терену играма и радом оправдам што се од мене очекује – рекао је Лаиновић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!