ПОЛЕТ (К) – ОФК МЛАДОСТ АПА 2:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Полет (К) – ОФК Младост АПА 2:1 (1:0)

Каравуково Гледалаца: 50. Судија: Саша Стоиљковић (Српски Милетић). Стрелци: Стојковић у 27. и Станојковић у у 52. за Полет, а А. Јововић у 66. минуту за Младост.

ПОЛЕТ: Ивановић, Алексић, Малиновић, Станковић, Р. Миленковић, Дорословац, Н. Миленковић, Богдановић, И. Спасић, Стојковић, Станојковић. Играли су још: Крстић, Цветковић, Ј. Спасић, Стаменковић, Цветковић, Стоиљковић.

ОФК МЛАДОСТ: Марковић, Дулић, Басарић, К. Јововић, Праштало, Златковић, Бурсаћ, Мајсторовић, Боснић, Рапајић, А. Јововић. Играли су још: Ђукић, Ђери, Грабеж, Ракић, Живков, Попић, Бачић, Родић, Милош.

У првој контролној утакмици оба клуба, до победе су дошли Каравуковчани, бољу игру у првом делу крунисали су и водећим голом у 27. минуту. Илија Спасић је добро послужио Стојковића који је са ивице казненог простора савладао немоћног Марковића. У овом делу било је по неколико прилика на обе стране, али у кључним тренуцима изостала је реализација.
У наставку, расположени Милош Станојковић је са половине игралишта кренуо ка голу гостију и када је стигао тамо где се спајају две линије казненог простора, уследио је прецизан шут.
Убрзо су гости успели да смање. Било је то после добре акције, а ударцем главом са пет метара био је прецизан Аљоша Јововић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!