У јединству из Карађорђева не моГу да забораве последње три сезоне када су били другопласирани на војвођанском „Истоку” поготово последњу трку када је Нафтагас из Елемира однео плен и први пресекао врпцу. У Јединству желе све да надокнаде и да појачају екипу.
Прва ласта је млади Стефан Попов, нападач рођен децембра 2001. године, стигао је из Војводине 1928. Имао је и других понуда, али стрелац 18 голова и са шест асистенција из прошле трке, прихватио је понуду Карађорђевчана. Разоварао је са Синишом Чубрилом, председником, и после 48 сати прихватио понуду.
– Контактирали су ме више пута Чубрило и потпредседник Драган Радаковић, па смо решили њихове и моје жеље на обострано задовољство. Јединсгво је добар клуб и извесно је да нећу бити једино појачање. Лане сам постигао 18 голова и настоjaћy да наставим серију и у дресу Јединства и оправдам поверење –  каже Стефан Попов, а каријеру је почео у зрењанинском Радничком.
Тренер Бошко Михаиловић је пет сезона на клупи и по завршетку прошлог првенства имао је жељу да добије младог нападача, да би искусни Зекановић и Матић били растерећени, а екипа још убојитија.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs