ПОПОВИЋ: ВАЉДА ЋЕ И ЛОПТА ПОЧЕТИ ДА УЛАЗИ У ГОЛ

Тренер Војводине Ранко Поповић сматра да је реализација највећи проблем његове екипе, али да ће наставити да ради на томе.

Фудбалери „старе даме“ вечерас су изгубили од екипе Спартака резултатом 2:0, а тренер Воже поново жали за пропуштеним шансама.

– Што се тиче саме игре и стварања шанси, ја немам замерки мојој екипи, осим на реализацији, али неке друге ствари имају везе са тим. Ми треба да наставимо да радимо овако, па ће ваљда и те лопте почети да улазе у гол. Они су из два шута дали два гола, ја им честитам на ефикасности. Ово је за нас ружнија страна фудбала, када урадиш све што треба да урадиш, а не победиш. Наш ривал је урадио мање од нас, ако изузмемо борбеност, и ја им честитам – рекао је Поповић.

Он истиче да је ово треће гостовање на ком његов тим ствара више шанси од ривала.

– Борбеност и залагање су неки основ и то не сме да фали. Мало више морамо да радимо и нама би морало да се врати, јер је ово трећа утакмица у гостима на којој стварамо велики број шанси, много више од противника, али не погађамо мрежу, а гол је најскупљи у фудбалу. Ми ћемо наставити да радимо на томе – закључио је Ранко Поповић.

Војводина у наредном колу, у суботу од 19 часова дочекује екипу Јавора.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!