ПОПРАВНИ СА ОФК БАЧКОМ

ЕЛЕМИРЦИ У ДЕРБИЈУ СА ЈЕДИНСТВОМ ПОВЕЛИ И ИЗГУБИЛИ, НА РЕДУ БИВШИ СУПЕРЛИГАШ ИЗ БАЧКЕ ПАЛАНКЕ

У дербију са Јединством, Нафгагас није издржао и после три победе, остао је без плена. Голгетер Миљан Миливојев донео је предност голом из пенала, али Пазовчани су брзо реаговали и преокренули резултат.

 – На време смо повели, али домаћин је кренуо жустрије, направио добре пробоје по боку и искорисгио сваку грешку да направи преокрет. Неки резутати иду нам у прилог и остали смо у врху и са 20 бодова лоцирани смо на четвртом месту. Три рунде остале су до краја јесење трке и остаје да спремни дочекамо наредне мечеве – каже тренер Владимир Грбушић

На четворицу играча није могао да рачуна. Никола Бјелица и Владимир Степанов пропустили су дерби због парних картона, а Александар Чигоја и Марко Самарџић су повређени.

– Имамо у потону довољан број играча, али замене млађе и неискусније и то је морало да се осети у игри. Бјелица и Степанов враћају се у екипу, Самарџић је почео да тренира, после лекарског прегледа знаћу да ли ће Чигоја да се прикључи тренинзима. Залагањем сам задовољан, момци дају максимум, има и грешака и бићемо бољи кад их сведемо на разумну меру.

ОФК Бачка долази у госте и приметна је опрезност у Грбушићевим речима:

– Неће нас заварати пласман Паланчана и чињеница да имамо десет бодова више. Тешко постижу голове, али тешко и примају а наш избор је да одиграмо за победу. Хоћемо да обезбедимо што бољи пласман  мирну паузу и јуришаћемо да дођемо до три бода.

Миливојев је шестим голом донео предносгу 16. минуту, али Пазовчани, су изједначили и касније преокренули за тријумф. 

– Нисам очекивао да ће нам три пута погодити мрежу у првом делу. Нисмо били сви на броју, направши смо неколико грешака, а дерби смо одиграли на лошем терену. Сад је у фокусу долазак Паланчана и све остало треба да ставимо у други план. Очекује нас тежак меч.

Репецт за седму победу добро зна и у први план ставља тим.

– Краси нас борбеност имамо снажан пресинг и добар проток лопте и очекујем тријумф. Имамо прилику за поправни, неће бити лако, иако смо у улози фаворита.  Добро смо пласирани, имамо подршку навијача и уз њих је и пожртвованосг на вишем нивоу – каже Миливојев.

Б. Цв. 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!