ПОРАЗ КОЈИ БОЛИ

Фудбалери Инђије Toyo Тирес поново су поражени на свом терену у још једној дерби утакмици Прве лиге Србије.

Гост на Toyo Тирес Арени зелено белима је био тим Колубаре из Лазаревца, акипе која је била формирана да игра у Супер лиги. Међутим попут недавно гостовања ОФК Београда на истом месту, историја по домаћина се неугодно поновила. Опет је игра била на страни домаћина, стваране су прилике за гол, али је увек био присутан потез више са лоптом од потребног. Гост је у првом делу меча два пута запретио, а у 11.минуту су након шута Јанковића имали и пречку. Тада је стрелу одапео Николић, а исти играч је покушао у 34.минуту да са преко 40.метара матира истрчалог Чупића, неуспешно. Са друге стране Ђоковић у 18. шутира главом после корнера. Славиша Стојановић је изблокиран у изгледној прилици у 31’.  Суботић минут касније покушава да угрози Станивуковића, а његов шут завршава крај гола. Радосављевић, опет минут касније шутира искоса са десне стране директно у голмана Колубаре. Све се завршава у 45.минуту када је Десанчић неометен шутирао високо преко гола госта.

Други део меча почиње са приликом Славише Стојановића. Овај искусни играч се ипак одлучује за асистенцију и ту је била грешка јер је саиграч био у недозвољеном положају. И полсе те прилике у 56.минуту стиже поклон гол за госта. Мијаиловић у покушају да врати лопту голману Чупићу шаље лопту по средини гола и она завршава у мрежи, 0: 1.

У наставку су се ређале прилике за домаћина. Поново су на сцени били несуђени голгетери домаћина. Василије Јањић у 66.шутира, али је Станивуковић на висини задатка и лопту шаље у корнер. Резервиста Милошев два пута покушава у 75’ и 77’ минуту. Први пут шутира са 25.метара у голмана, а потом и главом крај гола. Можда и најбоља акција домаћина почиње од у игру ушлог, Милана Јањића, Радилица у зелено белом тиму отима лопту, потом услеђује трк и када се очекивало да ће шутира са око 20.метара, он се одлучује за асистенцију. Лопта одлази у ноге Ђорђевићу који је потпуно неспреман за акцију и све је пропало по домаћина.

По домаћина јесте, али није по госта у 88.минуту. Прва добра акција и у само неколико додавања је створена прилика за Стефана Живковића. Овај момак из прве „цепа“ мрежу домаћина, 0: 2.

До краја меча домаћи играчи непопуштају са пристиском, али нису награђени ни за један гол, иако су своје прилике имали Славиша Стојановић и Ђорђевић. Тако су поново просути бодови на Toyo Тирес Арени за играче Инђије.

Инђија Toyo Тирес – Колубара 0:2 (0:0)

Инђија. Toyo Тирес Арена, гледалаца око 500. Судија: Матић Мирослав, помоћници: Жељко Ђурић и Никола Чотрић, четврти судија: Младен Јаковљевић. Делегат: Новак Кострешевић. Стрелци: Мијаиловић 56’ (аутогол), Живковић 85’ – Колубара. Жути картони: Маричић 19’, Радосављевић 26’ – Инђија Toyo Тирес, Милисављевић 38’, Ђокић 43’, Станисављевић 65’, Васиљевић 69’, Живковић 85’ – Колубара.

Инђија Toyo Тирес: Чупић, Десанчић, Василије Јањић (Милошев 73’), Маричић, Мијаиловић, Радосављевић (Грбовић 68’), Стојановић, Суботић (Ђорђевић 73’), Тешић (Милан Јањић 78’), Вуковић (Кукољ 46’), Ђоковић.
Тренер Јован Голић

Колубара: Станивуковић, Леонардо, Тиаго (Цуцин 73’), Јанковић (Живковић 84’), Кочовић, Марјановић, Милисављевић (Дамјановић 59’), Николић, Станисављевић, Васиљевић, Ђокић.
Тренер: Сава Шашић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 14. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!