Iznenadan, ali izuzetno prijatan susret u petak pre podne u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Selektor naše A reprezentacije Dragan Stojković i direktor Stevan Stojanović, ugostili su jednog od najuspešnijih sportskih radnika na ovim prostorima Milana Mandarića.

Tokom razgovora, čovek koji je ostavio dubok trag u evropskom i svetskom fudbalu, izrazio je veliko zadovoljstvo rezultatima reprezentacije Srbije i pozitivnim promenama u našoj fudbalskoj organizaciji. Istakao je da ga prijateljstvo sa Stojkovićem i Stojanovićem veže još iz perioda kada su oni blistali u dresu Crvene zvezde i da mu je veoma drago što se za njihova imena vezuje preporod srpskog nacionalnog tima u poslednjih godinu i po dana.

”Gospodin Mandarić je veliko ime u svetu biznisa i čovek koji je sa velikim uspehom vodio klubove poput Portsmuta, Lestera, Šefild Vendzdeja, Nice, Šarlroe, ljubljanske Olimpije. Gde god je radio, ostavio je pečat svojim idejama, vizijom i originalnim potezima. Od njega zaista ima šta da se nauči. Kada smo nedavno bili u Ljubljani i pripremali se za utakmicu protiv Slovenije, pozvao me je telefonom i poželeo sreću, ali je zbog privatnih obaveza bio sprečen da nas poseti u hotelu Austrija Trend. Sada je iskoristio boravak u Beogradu i došao je lično da nam čestita plasman na Svetsko prvenstvo. Raduje ga sve što se u poslednje vreme dešava oko naše reprezentacije i siguran je da ćemo i u Kataru dostojno reprezentovati srpski fudbal” – rekao je selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković.

Izvor: http://www.fss.rs