ПОСЛЕ ПОБЕДЕ У НОВИМ КОЗАРЦИМА, ЕЛЕМИРЦИ ПРЕД ПРОМОЦИЈОМ У СРПСКОЛИГАША

Нафтагас је победио Слободу у Новим Козарцима и четири кола пре краја трке на војвођанском „Истоку”, недостаје бод да озваничи пласман у српсколигашко друштво.
 
– Тријумф нас је примакао на корак до вишег ранга – сија од задовољства Владимир Степанов (30), искусни градитељ игре.
 
– Још не славимо и у суботу после меча са Бегејом, надам се да ћемо се, са навијачима, радовати. Част ми је што припадам генерацији која пише златне странице клупске историје.
 
Елемирци су по свим параметрима најбољи.
 
– Финиш је првенства, а уписали смо већ 19 победа, имамо само четири пораза из јесењег дела, најбољу гол разлику… Без обзира што је циљ већ остварен, настојаћемо да трку завршимо без пораза.
 
Степанов је рођени Елемирац и пре четири године вратио се у матични колектив.
 
– Играо сам за ЧСК Пивару у Првој лиги, али никад у Српској. Напустио сам зрењанински Раднички, пола године пре уласка међу српсколигаше, а у Нафтагас сам дошао кад смо се изборили за Војвођанску лигу. Вредности су на нашој страни и мислим да нико, последњих година, на овако убедљив начин није дошао до Српске лиге. Тим је изнад свега, колективни дух нас краси.
 
Четири пута уписао се међу стрелце, седам пута је асистирао, али јесенас је одсуствовао са више мечева.
 
– Повреда ме спутала у првом делу и изостао сам са половине утакмица. Уз терапије сам се опоравио и сада сам у налету једва чекам да се првенство заврши и да у августу кренемо у српсколигашком друштву. Имамо искуства, знања и квалитета да се надигавамо и у вишем степену – јасан је Степанов.
 
Аутор: Б. Цв.
 
ОБЈАВЉЕНО: 11. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!