ПОСЛЕДЊИ ПУТ НЕПОРАЖЕНИ 2016. – МИЛАНОВИЋ: ЗВЕЗДА УВЕК МОТИВИШЕ

Суботичани без беле заставе дочекују лидера и надају се освајању бар једног драгоценог бода у борби за опстанак

После ремија у Крагујевцу Спартак чека још тежи задатак у освајању бодова спаса јер му у госте данас долази Црвена звезда. Суботичанима је сваки бод од велике важности у борби за опстанак, па иако је улога фаворита на страни шампиона Голубови се неће олако предати нити на терен изаћи са белом заставом. Спремни су да се равноправно боре са лидером.

– Играчи су спремни и расположени. Не треба нам посебна мотивација кад се игра са Звездом. Убеђен сам да ћемо дати максимум и меч завршити са позитивним резултатом – каже Милан Милановић, шеф струке Спартака.

Никола Срећковић, капитен Голубова, очекује велико залагање његовог тима у дуелу са Црвеном звездом:

– Долази нам најбоља екипа у држави. Црвено-бели су готово сигурно ове сезоне освојили титулу. Не можемо да бирамо утакмице, потрудићемо се кад изађемо на терен да дамо све од себе и дођемо до повољног исхода. Свесни смо да бодове спаса тражимо у свим мечевима. Надам се да ћемо на крају бити задовољни и после окршаја са шампионом.


ПОСЛЕДЊИ ПУТ НЕПОРАЖЕНИ 2016.

Спартак је последњи пут остао непоражен против Црвене звезде у 13. колу сезоне 2016/17. Суботичани у као домаћини ремизирали са тадашњим браниоцем титуле – 1:1.

Занимљиво је да је у мечу одиграном 22. октобра двојица играча затресла сопствену мрежу. Александар Радовановић је постигао аутогол у корист црвено-белих, а Марко Петковић за Голубове.

Наредних 12 утакмица, од којих пет на северу Бачке, добио је наш најтрофејнији клуб.

ФОТО: М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!