ОЏАЧАНИ ЖАЛЕ ЗБОГ ГУБИТКА ДВА БОДА У ШАЈКАШУ, НА РЕДУ КАБЕЛ

Фудбалери Текстилца, у минулом колу Српске „Војводина“, остали су непоражени у дербију са Борцем у Шајкашу. У финишу, нападач Иван Давидовић (26) правовремено је реаговао и одбијену лопту од голмана, сместио у небрањени део мреже. Меч је завршен без победника (1:1), па у табору Оџачана нису задовољни.

– Били смо бољи у другом делу и имали још две одличне прилике да преокренемо резултат. Имао сам добру шансу, али послао сам лошу поред стативе. Убрзо је запретио и Шавија, али у кључном тренутку није био прецизан. Капитен Станковић је код 0:0 погодио стативу па се може рећи да смо били бољи у већем делу сусрета, па нисмо задовољни исходом – каже Иван Давидовић, везиста Текстилца. 

Оџачани подижу форму, у првом колу Купа ПФС Сомбор, без већих проблема, напунили су мрежу Радничког 1918 у Раткову (4:0). Данас је на програму тежак дуел са Кабелом.

– Реч је о доскорашњем прволигашу, а у последњим утакмицама игра све боље. Имамо, међутим, императив да забележимо победу да бисмо се приближили лидеру Радничком 1912 и другопласираном Јединству, а беже нам пет односно четири да. Знамо да неће бити лако, али верујемо у своје могућности. Бићемо и у јаком саставу, па је логично што очекујемо бодове.

Давидовић је летос приступио Оџачанима и најављен је као озбиљно појачање. Почео је у Хајдук Вељку, да би по истеку стажа у млађим селекцијама, са непуних 16 година, био прекомандован у сениорску екипу и успешно играо три сезоне. Био је кратко у Напретку, да би се затим преселио у Сокобању и у српсколигашу Озрену остао годину и по. У дресу Тимока играо је у прволигашкој конкуренцији, а летос је приступио Оџачанима. Станује у Новом Саду и сваког дана путује 120 километара до „радног места” у Текстилцу.

Р. Медић

СЈАЈНА РЕАКЦИЈА У ФИНИШУ: Иван Давидовић ФОТО: Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs