ПОТВРДА ИЗ УЖИЦА

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Након победе над ГФК Слободом, Младост ГАТ ће дочекати Металац из Горњег Милановца. Меч на ГАТ арени заказан је за суботу – 13 часова.

– Очекује нас нова квалификациона утакмица, која је само једна у низу таквих дуела који нам следе – каже Душан Бајић. – Сваком наредном сусрету морамо да приступимо тако да тактичке замисли и принципе у игри које спремамо, спроведемо на најбољи начин.

Шеф Младости ГАТ, мораће да потражи замену за двојицу стартера са премијере, јер ће због картона бити приморани да пропусте дуел.

– Не могу да рачунам на Чечарића и Бјелоша, а сви остали момци су спремни и биће у конкуренцији за тим. Што се гостију из Горњег Милановца тиче, реч је о младом тиму, који је доста интензиван у кретњама и трчању. Они желе да диктирају темпо и на креативан начин што пре стигну до гола ривала, с тренером који је унео промене од како је преузео екипу. Следи нам, дакле, директа утакмица, која може нешто добро да нам донесе, али и да нас, лиши лепих замисли – завршио је Душан Бајић.

Искусни везиста, Милорад Балабановић свестан је важности двобоја и поручује да је победа императив.

– Немамо право да размишљамо ни о чему, осим победи. Верујем у овај играчки кадар и стручни штаб, радили смо одличан посао у минулом периоду, вратили смо се из Ужица са пленом и све осим три бода за нас биће неуспех – рекао је Балабановић, искористивши прилику да упути позив навијачима да испуне трибине.- Надам се да ћемо од првог минута показати ко је домаћин и да ћемо већ после првог полувремена имати предност. Позивам навијаче да дођу да нас подрже у борби за опстанак у Првој лиги Србије.

ОБЈАВЉЕНО: 01. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!