ПОВЕРЕЊЕ ТОДОРОВИЋУ

Омољица – Фудбалери Младости сезону у Војвођанској лиги „Исток“ завршили су на шестом месту, што је и био циљ пред почетак такмичења. Пружа ли су променљиве игре, али у финишу су се тргли и поправили пласман.
– Првенство је било дуго и напорно, али задовољни смо како смо деловали као тим – истакао је Мирослав Радојичић, председник Младости.- Идемо даље, тим је показао да има квалитет и уз неколицину новајлија убеђен сам да ћемо бити јачи. На реду је разговор са играчима и видећемо ко ће да остане.
Омољичани су у првом делу првенства били у врху, али уследила је серија слабијих
резултата.                                                                                                                                                                                                 – Показали смо да играмо најлепши фудбал, па су стизале похвале од ривала, али то није било довољно да остваримо још бољи пласман. Знамо где смо грешили и окрећемо се новим изазовима.
Жарко Тодоровић сео је на клупу Омољичана у последњих девет кола и остварио шест победа, реми и два пораза.
– Други пут је код нас и добро је обавио посао. Има наше поверење да настави рад и од лета, али разговараћемо да бисмо чули његове планове.
Жарко Тодоровић задовољан је постигнутим у другом мандату у Младости:
– Прихватио сам позив да помогнем тренеру Јасмину Угљићу. Добро је радио, али клуб је имао резултатску кризу и драго ми је што смо успели. Момци су испунили захтеве и задовољан сам.
Фудбалери су на одмору, а од половине јула почеће припреме.
– Најважније да сам оправдао поверење људи из клуба и директора Драгана Лукића. Разовараћемо о наставку сарадње да наставимо посао са младим тренером Угљићем. У Омољици имам много пријатеља и ван фудбала, тако да можемо да се договоримо око даљег заједничког рада – истакао је Тодоровић. 

НАСТАВАК САРАДЊЕ: Жарко Тодоровић и Мирослав Радојичић ФОТО: Б. Стојковски

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!