ПОВРАТАК ЉУБЕ СТЕВАНОВИЋА

ЗРЕЊАНИНЦИ ЈАЧИ НА УТАКМИЦИ СА ПОДУНАВЦЕМ

У односу на екипу која је поражена од Првог маја, из пенала, Зрењанинци ће на гостовању Подунавцу бити у јачем саставу. Предраг Кандић, тренер Радничког, могао би да рачуна и на Милана Бачванског који је, у 15. минуту првог полувремена, због повреде, морао да напусти дуел са Румљанима.
– Љубо Стевановић (са слике) није играо у прошлом колу, а недостајали су и други везиста, Илија Красић и млади дефанзивац Данило Јањатовић. У пуном су тренингу и на њих стручни штаб рачуна на гостовање Подунавцу. Под упитником је Бачвански, чланак му је неколико дана био под отоком, али путоваће са екипом. Са јачом конкуренцијом у тиму моћи ћемо да се надигравамо са дебитантом који има четири бода више и искусније играче – рекао је директор душан Танасић.
Игра екипе са Бегеја много зависи од искусног Стевановића. Са њиме у тиму, млађи су полетнији и са већом дозом енергије.
– Друго гостовање у низу може да донесе бољитак – каже Стевановић. Добро смо радили преко недеъе и верујемо да ћемо планове успети да остваримо на терену. Домаћин има чврсту и искуснију екипу, код нас је више дебитаната у Српској лиги у односу на све остале, али имамо жара да изнесемо притисак. Знамо да неће бити лако, али ово би могла да буде прекретница за боље резултате.
Раднички је освојио пет бодова, један више од Динама 1945 и Станишића, који држе зачеље табеле, а тренер Кандић је, још пре три кола, најавио да је борба за опстанак виђена и да је циљ да се задрже у каравану.
– Од већине нисмо слабији, у погону је много потенцијала, а само су Крстинић, Мастило, голман Лекић и ја, довољно искусни за трећелигашко такмичење и прошли смо и јаче утакмице од ових у садашњем саставу „Војводине“. За браћу Бугарин, Маодуша, Јањатовића, Росића, треба искуства и стрпљења. Тако ће стасати и потврдити велики потенцијал и бити корисни за екипу. Имају подршку и верујем да ћемо брзо и резултатски доћи на своје и бити на месту изнад зоне угрожених. За младе играче предаја никад не сме да буде опција, већ борба и посвећеност да се оствари победа – јасан је Љубо Стевановић.

Б. Цв.

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!