ПОВРАТАК МАСТИЛА И КРСТИНИЋА

Зрењанински српсколигаш је, по резултатима из првих десеТ кола, прикован за зачеље Војводине. Последњи је са само пет бодова, из једне победе и два ремија, а мрежу је погодио само шест пута, мање од свих.
Ништа није изгубљено нећемо да се предамо и треба да повежемо два добра резултата и избегнемо зачеље – каже тренер Предраг Кандић (са слике). – У Кули смо повели, али и сат времена играли без искљученог Милана Туркуља. Ништа нам не иде у прилог, срећа се окренула у другом смеру и пожртвован рад, не можемо да наплатимо. Раднички има много младих фудбалера.
– Треба да се привикну на начин рада, поготово на обавезе на терену, а ту је потребно стрпљење које, трећелигашки караван, тешко може да истрпи. Са петорицом бонуса почели смо меч са Хајдуком 1912, још двојща добила су прилику у наставку, а осим Љубе Стевановића, нисмо имали искусног играча да их покрене. Морам да поновим, Раднички се неће предати.
На обале Бегеја долази Борац из Шајкаша и Кандић је најавио да његов тим циља победу и да ће да буде јачи у односу на меч у Кули.
 – Свака част Шајкашанима, другу сезону су успешни и са искусним играчима у дефанзиви и офанзиви, знају да одиграју на резултат. Немамо избора, осим Туркуља, могу да рачунам на остале играче. Враћају се капитен Никола Крстинић и везиста Марко Мастило и колико нам значе, не треба да говорим. Да бисмо дошли до победе, треба да нападнемо и бићемо спремни за игру на све или ништа – поручио је Предраг Кандић, тренер Радничког.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!