ПОВРАТАК НА ДРУГО МЕСТО

ИНЂИЈА ЖЕЛИ ДА ПРОТИВ МЕТАЛЦА ПОПРАВИ УТИСАК ИЗ МИНУЛОГ КОЛА

После пораза од Текстилца, у дербију кола (1:2), Инђија попут рањеног лава дочекује Металца. Обзиром на амбиције зацртане на старту првенства за „зелене“ се на свакој утакмици победа намеће као императив. На неким мечевима изабраници Јована Голића су лако остајали без бодова, што би у финишу такмичења, могло скупо да их кошта.

26 ГОЛОВА постигла је Инђија, одбрана је поклекла шест пута мање

Комкуренција је таква да противници кажњавају и најмању грешку, а прволигаш из сремске равнице данас то никако не би смео да дозволи Металцу. Поглед на табелу показује да Инђији припада улога фаворита. Јован Голић сматра да је данашњи дуел идеална прилика да се екипа искупи за лошу игру у минулом колу:

– Само победа на нашем терену може да нам поправи ситуацију. Желимо што пре да се вратимо на друго место које директно води у елитни ранг такмичења. Против Металца морамо да покажемо позитивну реакцију на утакмицу са Текстилцем, на слабу игру у Оџацима. Морамо, такође, да покажемо већу енергију, жељу, страст и да покушамо да дођемо до три бода. 

Стручни штаб Инђије анализирао је Милановчане до најситнијих детаља, уз закључак да је неопходан опрез за освајање три бода. 

– Екипа из Горњег Милановца није наиван противник. Када се погледа стање на табели имамо улогу фаворита, али гости су незгодни, знају и хоће да играју фудбал. У последњих неколико утакмица играли су добро, награђени су победом у прошлом колу, па долазе са више енергије и бољом атмосфером, па је пред нама изазов. Припремили смо се најбоље што можемо и морамо да будемо максимално фокусирани да бисмо остварили победу – јасан је Јован Голић, тренер Инђије.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!