ПОВРАТАК НА КОЛОСЕК

Жреб је хтео да ће играчи Текстилца имати тежак почетак плеј-офа, јер ће данас поред железничке станице у Инђији играти против кандидата за пласман у елиту, као што је било и прошле сезоне.

Са два узастопна пораза Оџачани су себи отежали борбу за пласман у Суперлигу. Пре тих неуспеха „плаво бели“ су чрврсто држали друго место, са два бода више од пратилаца и имали су добре изгледе да се уз ОФК Београд директно пласирају у елиту.

За Оџачане је све постало компликованије поразом на свом терену од Младост ГАТ-а, да би у прошлом 30. колу пораз доживели и у Вршцу. Губитком бодова капитен Никола Марјановић и саиграчи прву фазу такмичења завршили су на четвртој позицији са 48 бодова.

– По ономе што смо показали, заслужили смо најмање бод, а да смо били умешнији пред голом домаћина, могли смо и три, јер смо имали четири прилике – каже Бранко Мирјачић, шеф струке.- Пропустили смо две добре шансе, поготово је била зрела Дарка Стојановића из 5. минута. Кажњени смо у финишу, када смо за десетак минута дозволили ривалу да нам два пута погоде мрежу. Ни после таквог заостатка нисмо се предавали.

Давидовић је из слободног ударца погодио пречку, да би Коџић и Зличић имали добре прилике.

Имали смо контролу игре, али голом Зличића у четвртом минуту надокнаде само смо преполовили предност. И даље смо чврсти у ставу да се до последњег тренутка боримо за друго место и директан пласман у друштво суперлигаша – каже тренер Бранко Мирјачић.

Остало је да се одигра још седам утакмица у плеј-офу.

– Сад је уз ОФК Београд велики кандидат Јединство, али ништа то није унапред „закуцано“, јер је све могуће. Фудбалери Инђијенбиће мотивисани, али такви ћемо бити и ми. Домаћини имају квалитет, али нисмо, такође, без адута. Желимо да се вратимо на победнички колосек. Биће то тежак сусрет, јесенас смо изгубили минималном резултатом, а реванширали смо се на нашемнтерену. Бићемо комплетни, атмосфера је добр свој максимум, верујем у њих и добар резултат – јасан је Мирјачић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 20. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!