ПОВРАТАК НА КОЛОСЕК

ЖЕЛЕЗНИЧАР СЛАВИО У НОВОМ САДУ

Фудбалери Железничара, на гостовању у Новом Саду, пружили су добру игру у дуелу са новим-старим прволигашем и славили голом капитена Александра Симчевића.
– После шокантног пораза од Златибора, боље смо одрадили посао против добре и искусне екипе. Одиграли смо на жељеном нивоу, агресивном игром од почетка дошли смо до вођства, а касније и до заслужене победе – каже тренер Игор Савић.
Панчевци су оправдали улогу фаворита.
– Прво полувреме било је боље и морали смо раније да решимо дилеме око победника. У наставку, нисмо дозволили Новосађанима да нас изненаде, али показало се да морамо још да радимо на бољој реализацији, јер смо пропустили више прилика. Идемо даље, окрећемо се Трајалу, али у дуелу са јаким ривалом од првог минута морамо да будемо опрезни – рекао је Савић.
За победу Панчеваца заслуге припадају Марку Конатару, сјајно је одрадио посао уз леву аут линију:
-Није било лако после губитка бодова на нашем терену, али сада смо поново на добром путу. Иза нас је тешка утакмица јер Новосађани тешко губе бодове пред својим навијачима. Од првог минут ишли смо на победу и успели смо да се вратимо са пленом.
Панчевци су у првенство ушли са великим амбицијама.
– Имамо добар тим и желимо пласман у Супер лигу. У сваком мечу јуришаћемо на победу, атмосфера је одлична и верујем да можемо до циља. Знамо да неће бити лако са Трајалом, али победом би тријумф у Новом Саду добио на тежини. Ценимо госте, али размишљамо о томе да поправимо утисак са премијере, да се искупимо пред навијачима које очекујем поново у великом броју – јасан је Конатар.

Фото: Јелена Грлић

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!