ПОВРАТАК НА ВЕЛИКА ВРАТА

Фудбалери Радничког из Ковина, освојили су прво место у јужнобанатској лиги и после годину дана вратили су се у Војвођанску литу „Исток“. Остварили су 19 победа, три ремија и шест пораза, уз гол разлику 100:33.
Управа са Ђорђем Анђелковим на челу, сезону је оценила као успешну, јер је остварен главни циљ, повратак у виши ранг.
– Постигли смо резултате по плану и шансу смо пружили младим играчима. Поверење је имао тренер Тодоровић и верујем да ће за годину или две направити јак тим – рекао је Анђелков.
Милан Тодоровић поднео је извештај управи:
– Заједничким снагама успели смо да постигнемо сјајне резулате. Играчи су поднели највећи терет и најзаслужнији су за успех. Имамо времена да направимо план и утврдимо амбиције, уз очекивања да ћемо уз помоћ града направити још боље резултате. Последњих година посвећена је пажња млађим селекцијама и за сада су добри резултати. Рад је на високом нивоу и то ће много да нам значи у будућности, да из својих редова стваримо још бољи и јачи сениорски тим. Играчи су на заслуженом одмору и ускоро ће поново у погон. Управа са председником Анђелковим обезбеђује максималне услове за рад много је урађено и на објектима. Не размишљамо у смеру појачања, желимо да кроз рад са младим играчима дођемо до стабилности клуба, а циљ нам је средина табеле – рекао је Тодоровић.
Дрес Ковинаца носили су: Лука Рнић, Никола Сикимић, Душан Јанковић (голмани), Борис Антић, Ненад Чеха, Бојан Китић, Марко Павић, Урош Зафировић, Мирослав Јоновић, Милан Илић, Мирослав Рајић, Душан Делиблаћанин, Мирко Дивнић, Марјан Азуц, Бобан Велчановић, Марко Секулић, Борис Миленковић, Никола Ђорђевић, Немања Ћирић, Александар Вујасиновић, Алекса Добросављевић, Стефан Марковић, Илија Ранчић, Вукота Шалипур, Акош Магда, Младен Ненадић, Јакоб Футерер, Никола Поповски, Никола Милутинов, Андрија Ратковић, Алекса Ковачевић, Дејан Милошевић, Вук Перић и Душан Колопер.

Б. Ст.

ДЕЛИБЛАЋАНИН ПРВИ СТРЕЛАЦ

Стрелци за Раднички били су: Делиблаћанин 20, Јоновић 19, Дивнић 12, Ђорђевић 8, Павић 6, Секулић 5, Илић, Шалипур 4, Чеха, Рајић, Вујасиновић 2, Азуц, Велчановић и Футерер по један гол.

ОБЈАВЉЕНО: 05. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!