ПОВРАТАК ПОСЛЕ 15 ГОДИНА

ИНЂИЈСКИ ЖЕЛЕЗНИЧАР ИЗМЕЂУ СНА И ЈАВЕ

Фудбалски радници из Инђије, окупљени у Железничару, уверења су да је клуб коначно упловио у мирне воде. Све што се дешавало везано за статус стављено је ад акта и сада су се окренули новим изазовима.

– Од нашег последњег боравка у четвртој лиги прошло је 15 година – каже Небојша Тркуља, спортски директор Железничара. – Био је то, заиста, турбулентан период, од испадања у општинску лигу до податка да имамо 17 својих играча, који конкуришу за први тим, па са оптимизмом гледамо на будућносг. Пред нама је кратак период за сређивање инфраструктуре, да би задовољили све услове за одигравање првенствених утакмица на „Лејама“. Председник Огњен Бандулаја и чланови руководства виде клуб као стабилног зонаша, са тенденцијом да покуша брзо да нападне и Српску лигу.

Циљеви су високо постављени, али сви мисле да су реални и у складу са могућностима.

 – Дугујемо захвалност председнику Општине Инђије и Савезу спортова, симпатизерима и пријатељима клуба на великој подршци. Обећавамо да ће Железничар бити добар градски клуб, да ће сви волети да гледају његове утакмице.

И тако, „ход између сна и јаве“. У међувремену, за новог тренера постављен је Владимир Ливаја. Новајлије су још Александар Радишић и Стефан Милојевић (Први мај), Филип Осман (Омладинац, Нови Бановци), Борис Бртка (Раднички, Нова Пазова), Милан Милановић (Доњи Срем 2015).

Ж. Радивојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!