ПОВРАТАК СПАСОВСКОГ ЗА ОПСТАНАК

Војвођански лигаш Јединство Стевић после доласка Филипа Јосимовског из Долине јачи је за искусног везистту Слободана Спасковског (33) који је одлучио да настави играчку каријеру и помогне Качаревцима у борби за опстанак у лиги. Фудбалер Слободан Спасковски је прошао све селекције некадашњег шампиона Србије Обилића, а затим је наступао за Динамо 1945, Графичар Лозницу, Вождовац, Железничар (Панчево), Долине и провео шест месеци у Америци и последњих годину дана у трећелигашу (Немачка).

Најбоље игре Спасковски је пружао на месту левог везног када је клуб Долина из Падине био члан Прве лиге Србије. Последњих годину дана били сте играч-тренер у Јединству Стевић и допринели уласку у виши ранг, али сада сте поново играч на терену.

– Нисам желео да играм више, али сам одлучио после позива и разговора са људима из клуба да поново обучем дрес Јединства Стевић и да својим искуством на терену помогнем у борби за опстанак што неће бити лако. Без обзира што сам мало одсуствовао, верујем да ћу добро да се спремим и брзо вратити у форму и својим играма допринети добрим резултатима.- рекао је Спасковски.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 25. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!