ПОВРАТАК ШТО ПРЕ

Минималним поразом на Градском стадиону од зрењанинског Радничког, Кикинђани су се, после једне сезоне, опростили од друштва српсколигаша.
– Одавно смо урадили анализу и екипа је могла и морала боље у овој конкуренцији – каже Јевто Јарчевић, шеф стручног штаба. Сви у клубу имали су добре намере, али пропусти, уз пехове, довели су до испадања. Екипу сам преузео када је већ била отписана, али и поред тога задржали смо радну етику и такмичарски дух и нисмо се обрукали. Нестварне серије победа тимова из доњег дела табеле нисмо могли да испратимо и клуб је мирно прихватио такву реалност. Нема потреса и сви смо жељни да из погрешака извучемо наук и кренемо напред.
Утисак је, поготово после останка зрењанинског Радничког у Српској лиги, да ОФК Кикинда неће имати јаког конкурента на војвођанском „Истоку” у предстојећој сезони.
– Нећемо се прошетати лигом, а ако повратак међу српсколиташе дође већ наредног лета, као плод доброг рада, бићемо срећни. Морамо да оформимо костур тима од играча из града и околних места, а чак ни то није лагано остварити. Традиција и величина ОФК Кикинде обавезују нас да не тражимо изговоре, већ да пронађемо начин на путу ка остварењу циља – јасан је Јарчевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!