ПОВРАТАК ТОПИЋА

ШАЈКАШАНИ У ЈАЧЕМ САСТАВУ ДОЧЕКУЈУ ТЕКСТИЛАЦ (ОЏАЦИ)

Борац је поражен на гостовању у Елемиру, а после извођења пенала, изгубио је и дуел у Купу на подручју ФСГ Новог Сада од Кабела. Небојша Филиповић (са слике), шеф стручног штаба, у први план ставио је сутрашњи дуел са Текстилцем.
– У мечу са Нафтагасом имали смо могућности и услове да избегнемо пораз. Више од 60 минута били смо са играчем више, али предност нисмо успели да реализујемо и поражени смо голом Миливојева из корнера. У купу сам комбиновао, шансу су добила неколицина играча који нису почињали првенствене мечеве. Окренути смо дуелу са Оџачанима – рекао је Филиповић.

Црвено – црни биће јачи за Владу Топића. Одлични дефанзивац није имао право играња у Елемиру и сигурно ће донети јачу енергију у екипу.
– Текстилац има највише амбиције и снажан тим. Бићемо у јаком саставу и спремни да пружимо максимум. Очекујем бољу игру у односу на утакмицу са „нафташима“ и уз подршку присталица, надам се и позитивном резулталу.

Б. Цв.

ВЕСЕЛИНОВИЋ СЕ ПОВУКАО

Сретко Веселиновић напустиоје функцију спортског директора Борца. Изнео је велики терет и допринео историјском успеху и пласману Шајкашана у српсколигашко друштво.
Раније је најавио да је умор препрека даљем ангажовању и да ће увек бити уз црвено — црне, са жељом да остваре што боље резултате.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!