ПОВРЕДЕ ПОРЕМЕТИЛЕ ЖЕЉЕ И ЦИЉЕВЕ

ЕЛЕМИРЦИ ЗАДОВОЉНИ ДЕБИЈЕМ У СРПСКОЛИГАШКОМ ДРУШТВУ И ОДМАРАЈУ У СРЕДИНИ ТАБЕЛЕ

Фудбалери Нафтагаса из Елемира одмарају на осмом месту српсколигашке „Војводине” и из седам победа и три ремија, освојили су 23 бода. Степеник више су Новобановчани, са истим салдом и бољом гол разликом.
– Обично су дебитанти под притиском и страхом у првој сезони вишег ранга, али са нама то није био случај. Задовољни смо, али у једном моменту могли смо да урадимо и више. Кад смо повезали три победе, против Тисе, Станишића и Омладинца, требало је да останемо у низу. Повреде су пореметиле циљеве и жеље, никад нису сви били у погону и да су се коцкице сложиле било би још боље – каже тренер Владимир Грбушић (на слици).
На затварању јесење сезоне, „нафташи” су поражени од Подунавца.
– То је био једини горак укус код куће. Екипа из Белегиша примила је само шест голова, има најчвршћу одбрану у каравану а ми смо им, три пута, погодили мрежу, али три гола била су поништена. Често сам гледао снимак, тврдим да су два као суза, заслужили смо најмање бод.
Тим из банатске равнице краси одлична атмосфера и односи са присталицама који су били ветар у леђа.
– Имамо добар колектив и ту нема збора и руководство је обезбедило одличне услове за рад и све обавезе испунило. Играли смо занимљиво и наше утакмице никад нису биле досадне. Посвећеност је била максимална и жалим што нисмо били ефикаснији. Против свих смо стварали шансе и могли смо да постигнемо више од 19 голова. Што се наставка трке тиче, циљеви су јасни.                                                                  – Треба да наставимо још јаче. Привикли смо се на српсколигашке захтеве игре и верујем да можемо отићи и степеницу више. Далеко смо изнад опасне зоне и треба да искористимо прилику и одиграмо без оптерећења. Имамо много искусних и младих играча, направили су здраву конкуренцију. Милош Жеравица је завршио каријеру нико није изразио жељу да оде, а погон ћемо да освежимо најмање са тројицом играча – рекао је Владимир Грбушић.

Б. Цвијетић

МИЛИВОЈЕВ ПРВИ СТРЕЛАЦ

Искусни Миљан Миливојев, као и у претходним клубовима, са пет голова, први је стрелац тима. Један мање постигао је Милош Савановић, по два пута стрелци су били Драган Ћушић и Милан Видић, по једном Никола Бјелица, Лазар Попов, Никола Грбић, Марко Самарџић, Никола Козловачки и Милош Жеравица.

Извор: www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!