ПРАЗНИХ ШАКА СА ПРЕМИЈЕРЕ

КУЉАНИ ПОРАЖЕНИ У ШАЈКАШУ

Повео је Хајдук 1912 на премијери против Борца и то је било све од ученика тренера Стојадиновића. После гужве у шеснаестерцу домаћих најбоље се снашао Бранислав Пјошта. Недуго, затим, Крстевски је вратио меч на почетак, да би евроголом, петнаестак минута пре краја, Тедић, донео тријумф Шајкашанима.

Пјошта (са лоптом) поентирао против доскорашњих саиграча

– Разочаран сам исходом окршаја са добрим противником, примили смо два гола после несмотрености у одбрани, што су домаћини искористили. Упркос томе што смо повели, нисмо успели да сачувамо предност и Шајкашани су изједначили – каже Саша Стојадиновић, шеф стручног штаба.

Куљани имају за чим да жале. 

– Маринковић је снажно шутирао, али није био прецизан а затим смо имали лепу прилику када је Живковић извео слободан ударац. Пораз нам је пао тешко и емотивно, али радимо на отклањању грешака, вредно тренирамо пред наредне окршаје што радује.

После Шајкаша, некадашњег суперлигаша очекује још једно гостовање, и то у Елемиру, Нафтагасу.

– Добра екипа, предвођена тренером Кандићем долази нам у незгодном тренутку, после кикса на старту настојаће да се искупи. Немамо шта да калкулишемо, бићемо спремни да дамо све од себе за три бода, што би нам био и велики подстрек за наредне утакмице – рекао је Саша Стојадиновић. 

БЕЗ УСПЕХА: Живковић (Хајдук 1912) и Малешевић (на земљи, Борац)

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 07. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!