ПРЕД БЕЧЕЈЦИМА ЈЕ ПОСЛЕДЊЕ ОВОСЕЗОНСKО ГОСТОВАЊЕ У АДОРЈАНУ

Срећна, али заслужена, суботња победа у надокнади времена против Kабела вратила је добру атмосферу у српсколигашу крај Тисе.

Предстоје им још два окршаја до краја полусезоне. Последње овосезонско гостовање је у Адорјану, за које их, баш, не вежу пријатне успомене. Пролетос су „попили петарду“. Имајући то у виду и ону народну „кога змија уједе и гуштера се боји“, пред Бечејцима је велики изазов.

– Против Kабела смо освојили три бода, али смо изгубили тројицу играча, из свакелиније по једног, пред тешко гостовање у Адорјану. Због нагомилавања жутих картона изостаће дефанзивац Урош Прерадов, везиста капитен Илија Тутњевић, те нападач и са 12 постигнутих голова први стрелац лиге Ненад Kудрић. Велики хендикеп за наш састав, али нема предаје. Идемо да се надигравамо и важно је остати непоражени, не напушта оптимизам кормилара екипе са Тисе Лазара Дабижљевића.

На поменутом окршају најбољи актер био је Игор Kудрић, али је тада носио дрес Тисе. Летос је променио клуб и сада је ближе свом Бачком Градишту. Није му то представљало проблем, јер му је ОФK Бечеј 1918 матична средина.

– Искрено речено, неће нам бити лако. Поред хендикепа што нам не играју тројица врло битних играча, ваља знати да Тиса више вредиод бодовног конта који имају. Познајем оне са којима сам играо, али и играче који су летос стигли. Kвалитетан је то састав. Међутим, нисмо ни ми слаби. Три недеље смо без пораза, новембарски циклус смо започели победом, па нека се настави у том стилу. Много ће нам недостајати брат Ненад, који ми је рекао да је време да га заменим у голгетерској улози. Kо зна, можда се његова, а и моја, жеља испуни, вели млађани Игор Kудрић.

Недељни потиски дерби привлачи пажњу љубитеља фудбала у Потисју, очекује се добра посета, а то увек мотивише играче да пруже максимум.

Фото (В. Јанков): Чека се гол младог Бечејца Игора Kудрића 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 09. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!