ПРЕДРАГ РОГАН: ИГРАЧИ СЕБЕ “СТАВЉАЈУ“ У ТИМ ИЛИ НЕ

По завршетку припремне утакмице у Косјерићу, између суперлигаша Железничара и Радничког из Сремске Митровице, изјаву је дао нови тренер Панчеваца Предраг Роган.

– Увек може боље. Играли смо 2×60 минута, у првом делу контролисали меч, ушли максимално ангажовано, водили 3:1, имали пар ситуација да будемо још убедљивији. У другом полувремену почели добро и могли реализовати шансе, и онда направимо две грешке које нису својствене суперлигашу. За мене не постоји пријатељска утакмица, свака је селективна, играчи себе стављају у тим или не стављају. До одласка са Златибора у петак имамо уговрен меч са Рударом из Приједора и очекујем да се у тим врате Стојанов и Гргић. Види се да су помало тешке ноге и овај део припрема треба да покаже колико смо спремни ментално и карактерно. То ће да буде пут водиља ове екипе, које треба квалитетом да надградимо – објашњава Роган. Утакмицу је обележио троструки стрелац и новајлија Евгеније Павлов.

Спортски директор Иван Аџић неуморно ради на довођењу појачања. За сада најзвучније име је некадашњи штопер Партизана, искусни Војислав Станковић(35), који дошао из Нефчија. Поред Станковића ту је голман Црвене Звезде Александар Станковић, који стиже из ОФК Београда. “Дизелка” је поред бека Ивана Лакићевића, ангажовала голгетера ОФК Вршца Евгенија Павлова.

Ако је било дилеме, где ће Железничар играти утакмице као домаћин, то је отклоњено додатним радовима и постављањем рефлектора прошлог месеца. Поред терена са вештачком травом, оспособљена је трибина са 2.300 столица, изграђене су новинарске ложе. Постојећи стадион у СЦ “Младост” биће привремено решење, одабрана је нова локација и очекује се да за четири године никне савремени спортски објекат са 5.500 места на трибинама.

Фото: http://facebook.com/fkzeleznicarpancevo

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!