ПРЕДСЕДНИК ШУПИЋ: ЖЕЛИМО ВРХ ТАБЕЛЕ У НОВОМ ПРВЕНСТВУ

После испадања из Војвођанске лиге Исток фудбалери руководство клуба БАК (Бела Црква) није имало одмора у летњој паузи и у новој сезони у Јужнобанатској лиги желе експресни повратак у виши ранг. Председник Гојко Шупић и ново руководство клуба на састанку са играчима пред почетак припрема је истакло да ће све учинити обезбедити средства и услове за рад како би БАК следеће сезоне поново био војвођански лигаш. На заказаној прозивци било је 25 фудбалера као и новајлије које је поздравио председник Шупић и рекао:

-Управа клуба ће учинити све да имате одличне услове за рад и сигурно да Бела Црква заслужује војвођанског лигаша. Први део сезоне завршили смо испод очекивања, али идемо даље још доста има да се игра до краја сезоне и очекујем од вас да дате максимум на тренинзима и утакмицама и онда успех неће изостати.

Тренер Петар Живковић са својим помоћницком Владимиром Марилом извршио је прозивку фудбалера на којој су били и двојица новајлије браћа Марко и Тихомир Крачуњел (Банат, Дупљаја).

-Сигурно да овај тим може много више и циљ нам је да се што боље спремимо и да у новом првенству јуришамо на врх табеле. Предстоји нам тежак рад и циљ који имамо верујем да заједничким снагама можемо остварити. Конкуренција у тиму је заоштрена и са њима ћемо сигурно бити много јачи у наставку сезоне. У плану је и одиграћемо пет контролних мечева, а прву наредног викенда са Црвеном Звездом из Павлиша.– истакао је Живковић.

Аутор: В. Стојковски

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!