Posle ispadanja iz Vojvođanske lige Istok fudbaleri rukovodstvo kluba BAK (Bela Crkva) nije imalo odmora u letnjoj pauzi i u novoj sezoni u Južnobanatskoj ligi žele ekspresni povratak u viši rang. Predsednik Gojko Šupić i novo rukovodstvo kluba na sastanku sa igračima pred početak priprema je istaklo da će sve učiniti obezbediti sredstva i uslove za rad kako bi BAK sledeće sezone ponovo bio vojvođanski ligaš. Na zakazanoj prozivci bilo je 25 fudbalera kao i novajlije koje je pozdravio predsednik Šupić i rekao:

-Uprava kluba će učiniti sve da imate odlične uslove za rad i sigurno da Bela Crkva zaslužuje vojvođanskog ligaša. Prvi deo sezone završili smo ispod očekivanja, ali idemo dalje još dosta ima da se igra do kraja sezone i očekujem od vas da date maksimum na treninzima i utakmicama i onda uspeh neće izostati.

Trener Petar Živković sa svojim pomoćnickom Vladimirom Marilom izvršio je prozivku fudbalera na kojoj su bili i dvojica novajlije braća Marko i Tihomir Kračunjel (Banat, Dupljaja).

-Sigurno da ovaj tim može mnogo više i cilj nam je da se što bolje spremimo i da u novom prvenstvu jurišamo na vrh tabele. Predstoji nam težak rad i cilj koji imamo verujem da zajedničkim snagama možemo ostvariti. Konkurencija u timu je zaoštrena i sa njima ćemo sigurno biti mnogo jači u nastavku sezone. U planu je i odigraćemo pet kontrolnih mečeva, a prvu narednog vikenda sa Crvenom Zvezdom iz Pavliša.– istakao je Živković.

Autor: V. Stojkovski

Izvor: https://www.srbijasport.net/