ПРЕДСЕДНИК ВОЈВОДИНЕ ПОСЛЕ ДВА ПОРАЗА: ПРЕУЗИМАМ ОДГОВОРНОСТ

Фудбалска дешавања у годинама за нама, учиниле су то да велики број Новосађана, чим играчи Војводине не пружају партије које би биле у складу с њиховим очекивањима, почне да размишља о променама у екипи.

Не треба посебно истицати да је, по правилу, први на удару шеф стручног штаба. Да ли је Милан Раставац, заједно са сарадницима, најодговорнији за два везана пораза у дуелима с директним ривалима које су црвено-бели доживели, наравно, није на нама да оцењујемо.

 

 

Постоји, међутим, човек који на то има пуно право – председник клуба Драгољуб Збиљић, који се и огласио.

– Као што никада нисам веровао у то да велике победе остварују само играчи на терену, тако верујем и да се болни порази, као што је овај од ТСЦ-а, не могу приписати само и искључиво фудбалерима – каже први човек Старе даме.

– Као председник клуба, потпуно сам уз свој тим и стручни штаб. Апсолутно верујем у наше играче и то да су спремни да изнесу терет ове изузетно важне сезоне.

Потом је Збиљић искористио прилику и да одговори на одређене дилеме које су се појавиле после утакмице с екипом из Бачке Тополе.

– Милан Раставац је мој избор и има моју апсолутну подршку да настави с радом. Преузимам потпуну одговорност на себе за све резултате остварене у овој сезони – подвукао је председник Војводине.

Извор: http://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 11. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!