ПРЕДСТАВЉЕНИ ТУМБАСЕВИЋ И МИТРОВИЋ

До старта првенства остало је још десетак дана, а Спартак полако саставља екипу за нову сезону у којој жели да оствари боље резултате и обезбеди место за плеј-оф.

Да би до циља дошли из управе суботичког суперлигаша ангажовали су још двојицу играча. Дошли су Јанко Тумбасевић искусни везиста, који је већ носио плаво-бели дрес, а претходне сезоне играо је за лучанску Младост и Огњен Митровић леви бек.

Њих је и званично представио Владимир Торбица директор омладинске школе и пожелео им добродошлицу у Спартак.

Огњен Митровић долази из Пролетера и са Спартаком је потписао уговор на три године.

– Захваљујем се управи Спартака на указаном поверењу. Искрено се надам да ћемо показати квалитет који поседујемо и испунити клупске циљеве. У екипи су ме веома добро прихват, атмосфера је сјајна и искрено се надам да ћемо остварити све што нам је у плану – рекао је Огњен Митровић.

Повратник у Суботицу искусни везиста Јанко Тумбасевић сигурно ће много допринети младој екипи, он је са Спартаком потписао једногодишњи уговор.

– Враћам се у клуб где сам већ био и драго ми је што сам поново ту. Надам се да ћу искуством помоћи екипи и оправдати очекивања. Даћу свој максимум да остваримо циљеве које је клуб зацртао за ову сезону – поручио је Тумбасевић.

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!