ПРЕКРЕТНИЦА У ТРЦИ ЗА БОДОВИМА

Војводина из Бачког Градишта у нарадних пет утакмица је три пута домаћин и у клубу верују да је то прекретница у њиховој трци за бодовима. Уосталом, где ће сакупљати бодове, ако не на свом терену уз помоћ верних навијача.

– Верујем да је минуло гостовање у Бачком Петровцу био само лош дан, те да од недеље креће наша борба за што више бодова. Први у низу ривала ће нам бити Херцеговац из Гајдобре, а већ наредне недеље стиже Бајша, потом гостујемо Бачкој у Суботици, па дочекујемо Врбас и гостујемо у Ђурђину истоименој екипи. Морамо појачати вољни моменат и, без обзира колико ће тешко бити, код куће  освајати бодове, а у гостима ако „уштинемо“ који бод то ће бити суфицит, прокоментарисао је мини циклус од наредних пет кола тренер Војводине Лазар Дабижљевић. За недељу нам се враћају Дражић и Сикимић, а из истог разлог нагомилавања картона изостаје Кораћ. Остали су, надам се, спремни да пруже максимум и ако тако буду, без обзира што је Херцеговац квалитетан састав, надам се доброј игри и победи, која ће задовољити верне навијаче.

Занимљиво је да ће недељну утакмицу од 15 сати судити банатаке судије. Главни је Дејан Мијатовић из Житишта, а асистираће му његов суграђанин Стефан Пауновић и Зрењанинац Милош Марков, док ће фунцију делегата ФСВ обављати Славко Зобеница из Сомбора

В. Јанков

ОБЈАВЉЕНО: 05. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!