ПРЕЛАЗНИ РОК КРАЈ ТИСЕ, НАЈЗАД, ДИНАМИЧАН

Дуго се у српсколигашу са Тисе нису оглашавали поводом актуелног прелазног рока, а ове недеље је, баш, динамично. Истина, неки играчи су од почетка припрема на проби, али се није знало да ли ће бити ангажовани. Сада је и то питање решено.- Ангажовали смо ове зиме осморицу играча, а један мање је отишао. Мислим да смо попунили празнине на адекватан начин и да ћемо имати састав који ће моћи успешно да избори опстанак, што је једини циљ. У суботу имамо проверу по мери против старог ривала Хајдука из Куле у којој ћемо моћи да изведемо такмичарски састав, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Ове зиме клуб су напуатили Никола Варга, Дејан Живков, Мартин Јелић, Миливој Крмар, Тодор Милинковић, Адам Нађпал, а искусни Чедомир Томчић није узео папире, али су није ни укључио у рад. У међувремену стигли су Вељко Виденовић из темеринског ТСК-а, Немања Вјештица (Бачка из Бачке Планке), Михајло Митић (Власина из Власотинаца), Лука Пејић (позајмица Спартака из Суботице), Давид Радека (Кабел из Новог Сада), Огњен Станић (Препород из Новог Жедника), Немања Чеман (ОФК Кикинда) и Лазар Шавија (Јединство из Руменке). Не би на одмет био још један врсни нападач, али…

– Већ против омладинаца прволигаша ОФЈ Београда, без обзира што смо изгубили, виђена је боља игра нашег тима у односу на раније контролне утакмице. Очекујем још квалитетније издање, јер се добро ради на тренинзима. Куљани су ривал по мери да се види колико су играчи усвојили то што увежбавамо, а после имамо још две недеље да евентуалне грешке исправимо и старт наставка првенства спремно дочекамо, закључује кормилар тиског брода Драган Ивановић.

Утакмица против Хајдука из Куле заказана је за суботу у 14 сати и играће се на помоћном терену са вештачком травом Градског стадиона крај Тисе.

В. Јанков

Новајлије у дресу Бечејаца Шавија, Станић и Чеман – фото:В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!