ПРЕЛАЗНИ РОК КРОЈИ АМБИЦИЈЕ

ДЕБИТАНТ ИЗ РУМЕ СТАРТОВАО СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ ДРАГАНОМ АНИЧИЋЕМ

ГФК Словен, нови члан прволигашког каравана, јуче је стартовао за припремама за нове изазове који следе. Улога шефа струке недавно је поверена провереном тренеру Драгану Аничићу који ће учинити и немогуће да екипу скоцка до перфекције за дебитантску сезону у Првој лиги Србије.

Играче који ће му, између осталих, бити на располагању јуче је по први пут видео на делу, али јасно је да ће прелазни рок у табору тима из Руме бити поприлично турбулентан, обзиром да ће наспрам себе имати искуством поткованије ривале. План је да имају технички намазан кадар који ће моћи достојанствено на парира.

– Са играчима сам се тек упознао, али не сумњам у то да имају потенцијал, јер су успели да буду при врху табеле. Свакако да ћемо довести појачања у свим линијама тима. Потребна су нам тројица искусних играча, који ће у споју са млађима учинити да будемо конкурентни у такмичењу. Наравно, имам своју листу жеља када је о потенцијалним новајлијама реч, предочена је људима у клубу.

Са челним људима прволигаша из Руме лако је пронашао заједнички језик. Визија како би клуб требало да изгледа им се у потпуности поклапа.

– Са председником Милорадом Баталом сам три сата разговарао о организацији, плановима, амбицијама, а када је реч о мом ангажовању договорили смо се за минут. Људи у Словену су заиста сјајни, Милорад је атипична персона за овдашње услове, фантастичан човек. О спортском директору Брани Илићу не треба трошити речи, сви знају какав је, а ја сам имао прилику да га тренирам и у Железничару из Панчева.

Обзиром да је Словен тек постао део прволигашког каравана, ваљало би бити опрезан када је о очекивањима реч. Велике жеље могле би да остану санак пусти.

– Увек треба бити реалан, не можемо ми сад да причамо о рецимо пласману у Супер лигу. Моје амбиције зависиће од тога какав ће бити прелазни рок. Свакако да бих био задовољан да се врзмамо у горњој половини табеле – истакао је Драган Аничић, шеф струке ГФК Словена.

Ј. Радисављевић

ТЕСТОВИ КРОЗ СЕДАМ МЕГДАНА

Током припремног периода момци који носе дрес Словена одиграће седам пријатељских утакмица. Ривали за шести и десети јул се још чекају, а остали термини су попуњени. Румљани ће прво укрстити копља са Лозницом (13. јул), четири дана касније ривал ће бити Инђија, а потом следи одмеравање снаге са екипом Вршца (19. јул), дуел са Телеоптиком заказан је за 24, а са Мачвом за 27. јул.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!